×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceaiul U pentru stomac

Sfaturi Practice

Ceaiurile medicinale pot fi folosite atât în situaţii acute, cât şi pentru tulburări digestive cronice.

Ceaiul U – pentru stomac, este o reţetă Andrei Farago, cu eficienţă confirmată de zeci de ani de utilizare. Acesta conţine plante care primăvara, prin coloritul lor, în special galben pe fondul verde al ierbii şi al frunzelor, ne bucură sufletul şi alină suferinţe.ceai farago

Păpădia, solară, roiniţa, gălbenelele, menta, florile de muşeţel, coada şoricelului, troscotul şi fructele de fenicul alcătuiescaceastă reţetă minunată. Păpădia şi troscotul sunt detoxifiante, gălbenelele, menta şi coada şoricelului sunt antiseptice, fenicululeste carminativ şi antiseptic, iar roiniţa calmează palpitaţiile şi tensiunea nervoasă, aducând un somn odihnitor.

Pentru cei care au gastrită cronică, cu acutizări mai mult sau mai puţin frecvente, pentru indigestii care se ameliorează mai greu, acest ceai este foarte eficient. Se recomandă tot sub formă de infuzie, 3-4 căni pe zi, înainte de mese cu aproximativ 20-30 de minute. Pentru persoanele cu afecţiuni digestive, este un ceai care e bine să se găsească în trusa casei de remedii naturale.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.