facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-04-27
Vizualizari: 2233
Comentarii: 0
Ceaiul U pentru stomac

Ceaiurile medicinale pot fi folosite atât în situaţii acute, cât şi pentru tulburări digestive cronice.

Ceaiul U – pentru stomac, este o reţetă Andrei Farago, cu eficienţă confirmată de zeci de ani de utilizare. Acesta conţine plante care primăvara, prin coloritul lor, în special galben pe fondul verde al ierbii şi al frunzelor, ne bucură sufletul şi alină suferinţe.ceai farago

Păpădia, solară, roiniţa, gălbenelele, menta, florile de muşeţel, coada şoricelului, troscotul şi fructele de fenicul alcătuiescaceastă reţetă minunată. Păpădia şi troscotul sunt detoxifiante, gălbenelele, menta şi coada şoricelului sunt antiseptice, fenicululeste carminativ şi antiseptic, iar roiniţa calmează palpitaţiile şi tensiunea nervoasă, aducând un somn odihnitor.

Pentru cei care au gastrită cronică, cu acutizări mai mult sau mai puţin frecvente, pentru indigestii care se ameliorează mai greu, acest ceai este foarte eficient. Se recomandă tot sub formă de infuzie, 3-4 căni pe zi, înainte de mese cu aproximativ 20-30 de minute. Pentru persoanele cu afecţiuni digestive, este un ceai care e bine să se găsească în trusa casei de remedii naturale.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri