facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-08-08
Vizualizari: 1507
Comentarii: 2
Ceaiul T- un ceai rețetă tradițională pentru menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale

Mentine tensiunea arteriala in limite normaleHipertensiunea arterială (HTA) sau tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii sângelui în artere. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a trimite  sângele în vasele de sange.

Chiar și o creștere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o speranță de viață mai redusă.

Modificarea obiceiurilor alimentare și a stilului de viață pot aduce ameliorări, ținând sub control presiunea arterială, și pot reduce riscurile asociate cu complicații ale stării de sănătate.

Folosirea produselor din plante medicinale, pe lângă modificarea stilului de viață pot contribui la menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale.

Un exemplu concludent  de eficiență a produselor din plante medicinale îl reprezintă ceaiul TTensiune – rețetă originală a farmacistul Andrei Farago - fondatorul companiei noastre la 1929.  Plantele din compoziție (tarhon, troscot, sunătoare, roinița) au efect hipotensor, diuretic și vasodilatator. De asemenea reduc încordarea nervoasă prin acțiunea anxiolitică și antidepresivă. Acest ceai și-a dovedit eficiența terapeutică de-a lungul zecilor de ani de utilizare.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua,
Ne puteți recomanda un ceai pentru hipotensiune.
Mulțumesc.
Cu respect,
Marinela

Raspuns Fares: Nu avem un remediu specific problemei dvs. Multa sanatate!
Marinela
3 Ianuarie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri