×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceaiul T- un ceai rețetă tradițională pentru menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale

Tendințe

Mentine tensiunea arteriala in limite normaleHipertensiunea arterială (HTA) sau tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii sângelui în artere. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a trimite  sângele în vasele de sange.

Chiar și o creștere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o speranță de viață mai redusă.

Modificarea obiceiurilor alimentare și a stilului de viață pot aduce ameliorări, ținând sub control presiunea arterială, și pot reduce riscurile asociate cu complicații ale stării de sănătate.

Folosirea produselor din plante medicinale, pe lângă modificarea stilului de viață pot contribui la menținerea valorilor tensiunii arteriale în limite normale.

Un exemplu concludent  de eficiență a produselor din plante medicinale îl reprezintă ceaiul TTensiune – rețetă originală a farmacistul Andrei Farago – fondatorul companiei noastre la 1929.  Plantele din compoziție (tarhon, troscot, sunătoare, roinița) au efect hipotensor, diuretic și vasodilatator. De asemenea reduc încordarea nervoasă prin acțiunea anxiolitică și antidepresivă. Acest ceai și-a dovedit eficiența terapeutică de-a lungul zecilor de ani de utilizare.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.