facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 810
Comentarii: 0

Orice femeie va spune că perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase şi emoţionante. Asta dacă nu îşi mai aminteşte cumva de greţurile matinale şi de vărsăturile cu care se confrunta la cel mai subtil miros de mâncare. Greţurile sunt normale şi sugerează, de fapt, că sarcina decurge bine, însă atunci când le ai, fericirea parcă nu mai e aşa de mare.

Ştim că numai gândul la a înghiţi ceva îţi întoarce stomacul pe dos, însă unele produse naturiste îţi pot fi de un real folos în astfel de momente. Ceaiul de ghimbir, spre exemplu, este unul dintre cele mai bune leacuri la care poţi apela cu încredere. Are un gust plăcut şi, băut regulat, diminuează greţurile şi reduce frecvenţa vărsăturilor. În plus, conţine o mulţime de vitamine şi minerale, întăreşte sistemul imunitar şi ajută digestia. Poţi să-l bei şi când eşti răcită, el având puterea de a combate afecţiunile respiratorii şi tusea. Un alt ceai medicinal pe care îl poţi bea e cel de muşeţel. Este antiinflamator, gastro-protector, antispastic şi calmează stomacul. Despre mentă poate ai auzi că taie greaţa, însă această plantă medicinală nu este recomandată în sarcină.

Alte sfaturi pentru tine sunt să mănânci câte puţin, să nu stai nici cu stomacul gol, dar nici să te lăcomeşti la masă. E important să ai o digestie cât mai uşoară, aşa că orientează-te spre supe, legume, fructe, evită băuturile carbogazoase, mâncărurile grase, prăjite, care staţionează mult timp în stomac. Mănâncă orice îţi e poftă, atâta timp cât e sănătos, şi ia moderat în greutate. Vei vedea, totul va fi bine, iar greţurile vor dispărea treptat, de la sine, după circa 11-13 săptămâni de sarcină.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri