×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceaiul BRONHOFIT ajută combaterea tusei

Articole

Afecțiunile tractului respirator inferior, în mod particular ale arborelui bronşic, includ bronșita, bronșiolita și astmul bronșic. Tusea este principalul simptom al acestora. În bronșită apare la început tuse seacă, apoi productivă și spastică, însoțită de febră, respirație îngreunată, durere surdă în coșul pieptului, stare generală de astenie și de oboseală. În astmul bronșic apar episoade subite de tuse, în timpul noptii sau dimineața, fie în urma unui efort fizic intens sau chiar după o repriză puternică de râs. Specific pentru persoanele care suferă de astm este respirația suierătoare și crizele de sufocare cu senzația extrem de neplăcută de lipsă de aer, declanșate cel mai adesea de factori alergizanți cum este praful, polenul, mucegaiul, părul unor animale; sau fumul de țigară și infecțiile virale.usureaza expectoratia

Ceaiurile din plante medicinale completează tratamentul medicamentos pe care bolnavii cu bronșită și astm bronşic îl au. BRONHOFIT este un ceai cu o formulă special concepută pentru persoasele cu teren alergic. Conține frunze de pătlagină, frunze de eucalipt, fructe de fenicul, rădăcină de iarbă mare, rădăcină de lemn dulce, isop, rostopască, rizomi de ghimbir, cimbru. Astfel în formula sa au fost selectate plante medicinale bogate în uleiuri esenţiale şi substanţe active cu acţiune antispastică bronșică, antiinflamatoare, antiseptică, fluidizantă a secretiilor şi expectorantă, de la care se utilizează doar frunze, rădăcini și semințe, fără flori, deoarece acestea pot constitui factori alergizanti, datorită polenului.

Ceaiul administrat de la primele simptome ale unei viroze sau în cazul acutizării unei afecţiuni respiratorii cronice, cum este bronșita și astmul bronsic, duce la ameliorarea mai rapidă a simptomelor prin hidratare, fluidizare a secrețiilor, ușurarea expectorației, relaxarea spasmului bronșic, reducerea intensității și frecvenței acceselor de tuse.

Recomandăm acest ceai şi în continuarea tratamentului, pentru consolidarea efectelor, pentru o perioadă de 6-8 săptămâni, 2-4 căni pe zi.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.