×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceai VEZICA BILIARĂ D 75

Articole de Specialitate

Afecţiunile biliare reprezintă o parte importantă a patologiei digestive, prin frecvenţa cazurilor şi simptomatologie.

Migrena biliară, greaţa, balonarea, durerea sub formă de colică, vertijul, diarea sau constipaţia, starea de somnolenţă, astenia, afectează persoanele cu probleme biliare în diferite grade.

Sărbătorile sunt perioade din an în care mesele copioase, excesele alimentare sunt pentru mulţi „normale” aşa încât suportă de cele mai multe ori consecinţele.

Remediile naturale, în diferite forme de condiţionare – ceaiuri, uleiuri esenţiale, capsule – sunt cele mai potrivite pentru reechilibrarea digestiei.

Ceaiurile pot fi administrate singure – o singură plantă sau o combinaţie de plante – sau împreună cu alte remedii.vezica biliara

Ceaiul VEZICĂ BILIARĂ este foarte eficient atât în cazul persoanelor cu afecţiuni biliare cronice cât şi al celor care au doar indigestii ocazionale.

Găsim în compoziţia acestui ceai plante cu acţiune antispastică, antiinflamatoare, reglatoare a secreţiei biliare, carminative, calmante.

Sunătoarea, florile de gălbenele, coada şoricelului, păpădia, volbura, rostopasca, frunzele de anghinare, menta, florile de muşeţel alcătuiesc o combinaţie eficientă în ameliorarea simptomatologiei biliare şi digestive.

Sunătoarea ameliorează migrena biliară, anxietatea, este antispastică şi reglează secreţia biliară.

Păpădia este detoxifiantă, uşor diuretică, reglatoare a eliminării bilei în intestin.

Volbura reglează tranzitul intestinal.

Frunzele de anghinare sunt aperitive prin substanţele amare pe care le conţin şi reglatoare a fluidităţii şi compoziţiei bilei, preîntâmpinând formarea de calculi biliari.

Menta este foarte bogată în uleiuri esenţiale cu efect antiseptic, antiinflamator, tonic general.

Muşeţelul este calmant, antispastic, ca şi coada şoricelului şi carminativ.

Împreună, aceste minunate plante medicinale ameliorează o simptomatologie foarte neplăcută, fie că este cazul celor cu acutizări ale afecţiunilor biliare cronice sau al celor care fac excese alimentare ocazionale.

Se recomandă 2-3 căni de infuzie pe zi, 2-3 zile sau o perioadă mai lungă de timp, în funcţie de situaţie.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.