facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-06-16
Vizualizari: 826
Comentarii: 0
Ceai tradițional pentru scăderea colesterolului

Ceaiurile rețete tradiționale monahale sau rețete moderne sunt indicate atât în prevenirea acumulării de colesterol cât și ca tratament curativ atunci când acesta depașește valorile normale. Un astfel de ceai monahal, ceai Colesterol, este cel a carui rețetă a fost culeasă de la mănăstirea de sub Piatra care conține frunze de anghinare, ventrilică și coada calului. În cărțile vechi de medicină naturistă, ventrilică era numită ”planta de leac pentru toate relele".

Substanțele active din compoziția acestor plante stimulează metabolizarea colesterolului în ficat, iar prin acțiunea digestivă și depurativă favorizează eliminarea grăsimilor. Consumați 3-4 căni de ceai pe zi timp de 6-8 săptămâni.

Plantele medicinale, prin compoziția lor foarte complexă, reprezintă, pe lângă un stil de viață sănătos, soluția naturală și fără reacții adverse pentru normalizarea valorilor colesterolului. Calitatea plantelor medicinale utilizate precum și liniile tehnologice certificate GMP de către ANM constituie o garanție a eficienței terapeutice a formulelor recomandate.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri