facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-05-12
Vizualizari: 1435
Comentarii: 0
Ceai Siluetă perfectă 2 – controlul greutăţii

Ceaiul conţine o reţetă complexă de plante, care ajută la scăderea greutăţii, în mod natural, prin 3 acţiuni simultane şi anume: stimulează arderea grăsimilor, reduce pofta de mâncare şi oferă un plus de energie organismului.

Hibiscusul a demonstrat că are proprietăţi diuretice la animalele de laborator, stimulând eliminarea apei cu 48%, datorită quercetinei care produce eliberarea oxidului nitric la nivel endotelial şi vasorelaxare renală.

Extractul de ceai verde asociat exerciţiilor fizice a redus greutatea corporală cu 27% şi grăsimea viscerală cu 36%, după 16 săptămâni de tratament la şoareci, în comparaţie cu animalele hrănite cu o dietă bogată în grăsimi. Aceste efecte se datorează modulării genelor implicate în metabolismul energetic şi lipogenezei (producerea de lipide).

Scorţişoara administrată la persoanele supraponderale poate reduce greutatea corporală, nivelul lipidelor serice şi grăsimea abdominală. Mecanismul de acţiune implică inhibarea activităţii enzimelor din metabolismul carbohidraţilor (α-amilaza pancreatică şi α-glucozidaza).

Flavonoidele din lemnul dulce reduc greutatea corporală şi împiedică depunerea grăsimilor pe ţesuturile abdominale dupa 2 săptămâni de tratament, fiind eficiente la persoanele supraponderale.

Acidul ursolic din fructele de soc are capacitatea de a scădea greutatea corporală, ţesutul adipos visceral şi nivelul lipidic similar cu substanţa cunoscută pentru scăderea în greutate, sibutramina. Într-un studiu, s-a arătat că şoarecii care au consumat acid ursolic în concentraţia de 0.05% adăugată în apă sau sibutramină în aceeaşi doză, timp de 15 săptămâni şi o dietă bogată în grăsimi, au prezentat scăderea adipozităţii abdominale şi a nivelului de lipide plasmatice, manifestând un potenţial anti-obezitate.

Studiile au arătat că acidul hidroxicitric din Garcinia reduce greutatea corporală la şobolani cu 10% după 8 săptămâni de administrare. Acesta acţionează prin inhibarea ATP-citrat liazei, enzima cheie responsabilă de sinteza grăsimilor. Ca urmare a acestei inhibiții, energia este deviată pentru producerea de glicogen în ficat și mușchi în locul sintezei de grăsimi.

Guarana conţine cafeină, teobromina si teofilina, substanţe care cresc termogeneza si declanseaza arderea grasimilor. Aceste două substanţe stimulează eliberarea de adrenalină şi noradrenalină, care duc la creşterea activităţii muşchilor şi consecutiv la arderea grăsimilor de pe muşchi.

Frunzele de mate au efect de ardere a grăsimilor, atribuit conţinutului în cafeină. Susţine creşterea ratei de oxidare a grăsimilor în timpul perioadelor de odihnă, dar şi în timpul exerciţiilor fizice şi inhibă adipogeneza (producerea de grăsimi în organism).

Ardeiul iute din compoziţia ceaiului stimulează metabolismul, generează căldură şi arde  caloriile ajutând astefel la controlul greutăţii. De asemena, scade pofta de mâncare şi aportul de proteine şi grăsimi datorită aromei picante.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri