facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-06-07
Vizualizari: 1362
Comentarii: 0
Ceai Siluetă perfectă 1 – purificare şi drenaj

Ceai 100% natural, cu gust bun şi revigorant care are la bază o formulă din plante medicinale cu rol detoxifiant pentru cura de slăbit. Stimulează eliminarea toxinelor din organism prin efectele sale diuretice și laxative, ajutând la o scădere în greutate sănătoasă.

Studiile au arătat că senna, prin prezenţa derivaţilor hidroxiantracenici, produce un efect laxativ puternic, fiind la fel de eficientă ca laxativul osmotic, lactuloza.

Hibiscusul a demonstrat că are proprietăţi diuretice la animalele de laborator, stimulând eliminarea apei cu 48%, datorită quercetinei care produce eliberarea oxidului nitric la nivel endotelial şi vasorelaxare renală.

Extractul de ceai verde asociat exerciţiilor fizice a redus greutatea corporală cu 27% şi grăsimea viscerală cu 36%, după 16 săptămâni de tratament la şoareci, în comparaţie cu animalele hrănite cu o dietă bogată în grăsimi. Aceste efecte se datorează modulării genelor implicate în metabolismul energetic şi lipogenezei (producerea de lipide).

Efectul diuretic al infuziei din flori de soc (20 ml/kg corp) este mai puternic decât cel al teofilinei (substanţă cu efect diuretic moderat – 5 mg/kg corp) la şobolani ajutând la eliminarea surplusului de apă din organism.  În plus, florile de soc au şi efect diaforetic prin creşterea răspunsului glandelor sudoripare, stimulând transpiraţia.

Seminţele de lucernă participă la eliminarea reziduurilor din organism şi reduce acumularea grăsimilor datorită prezenţei saponinelor.

A fost testat efectul diuretic al unui extract apos de Ortosiphon şi s-a arătat că acesta a crescut diureza simultan cu creşterea excreţiei de sodiu. Acţiunea farmacologică se bazează pe un sinergism între sărurile de potasiu, derivaţii flavonici şi saponinele prezente în plantă.

Uleiul esenţial de portocale îi conferă ceaiului un gust plăcut, revigorant.

Aloe vera este una din cele mai eficiente metode de detoxifiere şi normalizare a tranzitului prin influenţarea motilităţii intestinului gros (inhibă pompa ionică Na+/K+ şi canalele de Cl- de la nivelul membranei colonice), având ca şi consecinţă accelerarea tranzitului intestinal şi influenţarea procesului de secreţie (prin stimularea mucusului şi a secreţiei de clorură).

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri