facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-04-26
Vizualizari: 1739
Comentarii: 0
Ceai şi capsule pentru o digestie ușoară

Excesele alimentare, reluarea unei alimentaţii complete după perioade de post sau afecţiuni digestive în care digestia este lentă, sunt situaţii în care plantele medicinale sunt de ajutor.

Formele diferite de condiţionare permit individualizarea tratamentului sau o combinaţie a lor pentru o mai bună eficienţă.remedii naturiste

Ceaiul DIGESTIE UŞOARĂ are o compoziţie eficientă în stimularea digestiei, ameliorării balonării, senzaţiei de greaţă şi cefaleei de cauză biliară.

Găsim în această reţetă: fructe de fenicul şi de anason, busuioc, frunze de rozmarin şi de senna, mentă, rădăcină de lemn dulce şi de cicoare.

Uleiurile esenţiale din aceste plante medicinale au un rol foarte important în eficienţa ceaiului, care, completează de cele mai multe ori acţiunea plantelor din capsule.

Reţeta capsulelor Digestie uşoară cuprinde de asemenea plante medicinale bogate în uleiuri esenţiale – fructe de coriandru, frunze de dafin, rizomi de obligeană şi de ghimber,  rădăcină de genţiana, seminţe de muştar, extract uscat de Carica papaya şi de Ananas.

Efectul antispastic şi de stimulare a digestiei, ameliorarea balonării şi diminuarea senzaţiei de greaţă sunt completate de stimularea apetitului (a poftei de mâncare ).

Enzimele vegetale echilibrează deficitul enzimatic pancreatic şi gastric, frecvent în afecţiunile digestive cronice sau după excese alimentare.

Capsulele DIGESTIE UŞOARĂ se administrează după mesele principale, câteva zile consecutiv sau la nevoie.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri