facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-08-25
Vizualizari: 999
Comentarii: 0
Ceai pentru colesterol și scădere în greutate

Un ceai cu multiple beneficii dacă este preparat corect și consumat în doze corespunzătoare, este ceaiul verde. Acest ceai datorită proprietăților sale revigorante poate să înlocuiască dimineața cafeaua care este consumată de obicei pentru efectele sale energizante.

ajuta la pierderea in greutateBeneficiile ceaiului verde față de cafea constă în rapiditatea cu care aceasta acţionează asupra organismului. Deși ceaiul verde acționează mai lent, într-o jumătate de oră sau chiar o oră, efectele sale durează chiar şi 7-8 ore iar efectele cafelei deși imediat resimțite nu durează însă mai mult de două-trei ore.

Consumat zilnic dar nu mai mult de 3-4 cești pe zi, ceaiul verde are efecte foarte bune detoxifiante, efecte în arderea grăsimilor de tip abdominal, visceral și în scăderea colesterolului.

Consumat înainte de masă ceaiul verde scade pofta de mâncare iar consumat dimineața, te ajută să consumi mai puțină hrană. În curele de slabire și de detoxifiere se recomandă ca primele ore ale dimineții să fie rezervate pentru detoxifiere. Astfel vei beneficia de mai multă energie fără a consuma multă hrană.

Pentru amplificarea proprietăților antioxidante se recomandă consumul de ceai verde amestecat cu suc de lămâie, portocale sau vitamina C. Substanțe active din ceaiul verde cum sunt catechinele, substanțe de natură polifenolică cu proprietăți antioxidante, acționează de 5-10 ori mai intens când ceaiul este combinat cu suc de citrice.

Pentru perioadele în care ne simțim mai lenți sau obosiți, capsulele Ceai verde și mate pot fi administrate în doze de 1-2 capsule de 2 ori pe zi, nu mai târziu de ora 17. Cele două plante își combină efectele de stimulare a sistemului nervos, antioxidante, hipocolesterolemiante și de scădere în greutate fiind foarte utile în ateroscleroză, afecţiuni cardiovasculare, dislipidemie, obezitate,  cure de slăbire, astenie, oboseală, senescenţă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri