facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-06-26
Vizualizari: 4955
Comentarii: 0
Ceai Ginosept

Ceaiul, disponibil la pungă/plic are în compoziţie 5 plante care acţionează simultan pentru menţinerea microflorei vaginale normale, reducerea inflamaţiilor, mâncărimii şi cicatrizarea leziunilor de la nivel genital. Se poate administra intern sau extern sub formă de spălături şi băi locale.

Creţişoara este un remediu natural cu efect cicatrizant datorită cantităţii mari de taninuri prezente deoarece accelerează vindecarea rănilor. De asemenea, ajută în cazul iritaţiilor şi scurgerilor vaginale de diferite etiologii.

Carotenoidele din gălbenele şi produşii lor de degradare sunt consideraţi principii active cu efect cicatrizant datorită similarităţii chimice cu vitamina A, care stimulează procesul de granulaţie şi formează noi ţesuturi în timpul proceselor de vindecare a cicatricilor şi rănilor.

Florile de muşeţel, prin chamazulene, au efecte antimicrobiene şi antiinflamatoare la nivelul aparatului genital, acestea inhibă dezvoltarea tulpinilor patogene de etiologie bacteriană şi fungică (Candida) şi reduc inflamaţiile.

Flavonoidele (patuletin) din urzica moartă au acţiuni antimicrobiene asupra tulpinilor patogene fungice (Candida), dar şi antiinflamatoare, prin inhibarea producţiei de citokine, ceea ce fac utilă planta în cazul afecţiunilor urogenitale asociate inflamaţiilor.

Conurile de hamei prezente în ceai au acţiune antimicrobiană asupra Candida de la nivel vaginal, dar şi asupra unor tulpini bacteriene datorită compuşilor flavonoidici. Polifenolii participă la obţinerea unui efect antiinflamator prin inhibarea enzimelor COX şi interleukinelor.

Extractul apos de şerlai, în diferite concentraţii, inhibă dezvoltarea tulpinii patogene de Candida. Creşterea germenului a fost complet inhibată de extract în doza de 25 mg/ml, fiind astfel un agent natural cu efect benefic în cazul candidozelor.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri