facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-30
Vizualizari: 3638
Comentarii: 0
Ceai gastric pentru sănătatea stomacului

Ca şi în cazul bolii ulceroase, se consideră că gastritele apar ca o consecinţă a dezechilibrului între factorii de agresiune (acid clorhidric, pepsină) şi cei de apărare ai mucoasei gastrice (cantitatea şi caliatea mucusului).

Cele mai frecvente simptome  întâlnite  sunt durerile supărătoare de stomac, accentuate de mesele copioase, bazate pe mâncăruri grele și prăjeli sau de alimentele excitante.protejeaza mucoasa stomacului

Folosind ceaiul Gastric realizăm prevenţia în cazul persoanelor care au în familie antecedente de afecţiuni gastrice şi/sau a persoanelor cu afecţiuni cronice care iau multe medicamente pe perioadă lungă. Experiența noastră îndelungată de aproape  85 de ani, confirmă realizarea de formule de ceai și capsule eficiente terapeutic.

Vă recomandăm ceaiul Gastric care conține gălbenele, pătlagină, flori de salcâm, roiniţă, sunătoare, rădăcină de lemn dulce, rizomi de obligeană, rădăcină de nalbă, pentru  prevenirea și tramentul gastritei hiperacide, ulcerului gastroduodenal.

Acest ceai reduce inflamaţia mucoasei stomacului, favorizează cicatrizarea eroziunilor şi creşte secreţia de mucus cu rol protector gastric, reglează secreţiei gastrică, are acţiune antispastică  si  calmantă asupra durerilor de stomac.
Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi, înainte de masă.

Durata unei cure obişnuite este de 6 săptămâni, sau conform recomandării medicului. Cura se reia la nevoie.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri