facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-02-18
Vizualizari: 6055
Comentarii: 8
Ceai Colon sănătos

Ceaiurile, atât în tratarea afecţiunilor acute cât şi a celor cronice, se asociază, în scheme cu remedii naturale sau cu medicamente de sinteză.

Plantele medicinale au o compoziţie foarte complexă,

Substanţele bioactive, purtate de apă, ajung mult mai repede în celulele organismului decât cele din plantele medicinale în altă formă de condiţionare.

Ceaiul înseamnă un aport necesar de lichide, în mod special în starea de boală.

De asemenea, ajută la creşterea diurezei – eliminarea de urină – detoxifiind organismul.

Foarte multe persoane, printr-un mod de viaţă nesănătos, îşi încarcă organismul cu cataboliţi şi toxine -  substanţe care trebuie eliminate. Aportul zilnic scăzut de lichide, este un factor care accentuează această stare, instalându-se în timp afecţiunile cronice.

Constipaţia cronică, sindromul de colon iritabil, manifestat prin alternanţa de scaune frecvente cu perioade de constipaţie, se ameliorează foarte mult prin consumul de ceaiuri din plante medicinale.plante medicinale

Fares are o tradiţie de peste 85 de ani în cultivarea şi prelucrarea plantelor medicinale, ceaiurile fiind printre primele remedii naturale produse în Orăştie.

Unul din numeroasele ceaiuri complexe Fares este Colon sănătos.

Plantele care compun acest ceai, prin substanţele active pe care le conţin, acţionează atât local, la nivelul mucoasei colonului, cât şi asupra stării psihice, cu efect calmant.

Găsim în ceaiul Colon sănătos flori de muşeţel, flori de tei, mentă, măghiran, fructe de cardamon, flori de lavandă, sunătoare, rădăcină de valeriană.

Această compoziţie care aduce împreună plante ce îşi potenţează efectul, îşi armonizează acţiunea, echilibrează tranzitul intestinal, ajută la eliminarea gazelor, diminuând balonarea şi crampele.

Sunătoarea, florile de lavandă şi de tei, valeriana şi măghiranul aduc starea de calm, diminuează tensiunea psihică, îmbunătăţesc somnul, scad anxietatea, starea de îngrijorare, ameliorând şi în acest fel digestia şi tranzitul intestinal.

Acest ceai poate fi asociat administrării capsulelor Colon sănătos, eficientizând şi mai mult acţiunea lor.

În situaţiile cronice, tratamentul se prelungeşte 1-3 luni pentru consolidarea efectului şi vindecare.

În situaţiile acute se beau 3-4 căni pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor.

În tratamentul de lungă durată, 2-3 căni pe zi, în funcţie de situaţie.

Ceaiul, sub formă de infuzie, este plăcut la gust, îmbunătăţeşte starea psihică şi, totodată, calitatea vieţii, prin reglarea digestiei şi dispariţia simptomatologiei, ameliorarea somnului şi creşterea tonusului general.

Este la fel de eficient şi pentru persoane sănătoase, dar care, au un episod pasager de modificare a digestiei şi tranzitului intestinal.

E bine ca acest ceai să se găsească în trusa casei sau trusa de vacanţă.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Cunosc efectul ceaiului "colon sănătos" este eficient. M-ar interesa totuși,dacă poate fi folosit de un pacient operat de adenocalcinom in cec, care are scaune lichide frecvent,balonare și reflux gastric. Mulțumesc anticipat! Cu deosebită stimă...

Raspuns Fares: Puteti administra ceaiul fara probleme.
Doctorul Radu
6 Decembrie 2022

Buna ziua! Am colon iritabil diagnosticat de 2 ani.Alaptez un bebe de 11 luni si as vrea sa stiu daca pot lua acest ceai sa-mi mai amelioreze durerile abdominale?

Raspuns Fares: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
Predescu Liliana
24 Iulie 2022

Se poate folosi și în rectocolita? Pe termen lung?

Raspuns Fares: Buna ziua. Ceaiul Colon sanatos sau capsulele Colon sanatos se pot administra in cure de 3 luni cu o luna pauza. In aceasta afectiune este indicat si ceaiul Enterostop, cate 1-2 cani pe zi, in cure de o saptamana cu 1-3 saptamani pauza. Multa sanatate!
Stefanescu Lelia
3 Februarie 2022

Bună ziua!Este bun si pentru copii de 5 ani cu colon iritabil cu diaree?

Raspuns Fares: Buna ziua. Da, il puteti administra si in cazul copiilor. Multa sanatate!
Mieilă Mihaela
30 Iulie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri