×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceai Bronhofit Uşurarea respiraţiei

Tendințe

Ceaiurile din plante medicinale completează tratamentul pe care bolnavii cu astm bronşic îl au pentru o perioadă lungă de timp. Fares aduce în ceaiul antiastmatic Uşurarea respiraţiei plante medicinale bogate în uleiuri esenţiale şi substanţe active cu acţiune antispastică, antiinflamatoare, antiseptică, fluidizante ale secretiilor bronşice, emoliente şi expectorante.

Frunzele de pătlagină şi de eucalipt, feniculul, rădăcina de iarbă mare şi de lemn dulce, isopul, rostopasca, ghimbirul şi cimbrul, realizează ameliorarea simptomatologiei bolnavilor cu astm bronşic.elimina disconfortul din tractul respirator

Ceaiul administrat de la primele simptome ale acutizării unei afecţiuni cronice, cum este astmul bronsic, duce la ameliorarea mai rapidă a simptomelor.

Recomand acest ceai şi în continuarea tratamentului, pentru consolidarea efectelor, pentru o perioadă de 6-8 săptămâni, 2-4 căni pe zi.

Plantele medicinale, în diferite forme de condiţionare, pot fi asociate şi medicamentelor cu substanţe de sinteză. Ceaiurile sunt uşor de administrat, plăcute, hidratează organismul şi calmează simptomele.

Respiraţia dificilă a bolnavilor în criza de astm este ameliorată de acest ceai, confirmând eficienţa plantelor medicinale şi rolul lor important în tratamentele de durată.

 

Dr. Luminiţa Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.