×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ce știm despre colesterol?

Știri

Este o grăsime care se întâlnește în aproape toate alimentele de origine animală. Se formează în mare parte  în ficat și în intestine. Este prezent în creier, glandele suprarenale și în tecile fibrelor nervoase. Mai știm că valoarea normală a colesterolulului trebuie să fie mai mică de 200 mg/dl.

Dar cât de important este colesterolul pentru organism? La ce riscuri suntem expuși când valorile lui depășesc limitele normale? Putem urma o terapie naturala, cu o eficiență terapeutică dovedită, pentru a normaliza valorile colesterolului? Și care sunt cele mai eficiente tratamente naturale și pe ce perioadă de timp trebuie urmate?

La toate aceste întrebări veți afla răspunsul sâmbătă, în cadrul emisiunii 360 de grade, de pe B1 TV, între orele 13:00-15:00.

Medicii noștri specialiști, cu competențe în Api-Fitoterapie, vă vor dezvălui cele mai bune remedii naturale pentru normalizarea valorilor colesterolului.

Dacă aveți întrebări sau neclarități, lăsați-ne un comentariu și vă vom răspunde cu drag.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.