facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-07-17
Vizualizari: 910
Comentarii: 0
Ce să eviți pentru a preveni hipertensiunea arterială

Pentru a preveni hipertensiunea arteriala este bine sa iei în considerare unele sfaturi de viață simple. Evită unele obiceiuri nocive cum ar fi:

  • fumatul, deoarece poate dăuna vaselor de sânge și poate crește riscul de a dezvolta hipertensiune. Nicotina poate agrava problemele colaterale care apar odată cu creșterea tensiunii arteriale.
  • să te stresezi din orice.Învață să faci față și să controlezi stresul.Ceaiul Antistres sau capsulele Confort emoțional și Antistres, te ajută să te adaptezi mult mai bine la factorii stresori ai vieții de zi cu zi, facilitând o stare de calm și capacitate crescută de concentrare asupra rezolvării problemelor.
  • sedentarismul, deoarece activitatea fizică de rutină sau practicarea unui sport, a mersului pe jos, poate să scadă hipertensiunea și poate reduce riscul de a dezvolta alte probleme de sănătate.
  • surplusul de greutate. Menținerea unei greutăți corporale sănătoase, te poate ajuta la menținerea sub control a tensiunii arteriale.
  • mâncatul haotic și fără restricții.Urmează una din dietele sănătoase cum ar fi dieta mediteraneană, deoarece dieta este foarte importantă în menținerea în parametrii optimi a valorilor tensionale și a sănătății vaselor de sânge.Consumă mai multe fructe, legume și redu cantitatea de sare și alcool pe care le consumi.
  • să dormi mai puține ore de somn decât ai nevoie.Organismul care este odihnit poate să își realizeze cu ușurință funcțiile fiziologice.

Persoanele care evită aceste obiceiuri nocive previn îmbolnăvirea. Cu cât poți să respecți mai multe reguli ale unui stil de viață sănătos, cu atât mai ușor este să îți scazi tensiunea și să previi alte probleme de sănătate.

Dacă ai deja hipertensiune, urmează regulile unui stil de viață sănătos, consumă ceaiul Tensiune și respectă tratamentul indicat de medic. Tratamentul poate ajuta la prevenirea bolilor de inimă sau a altor probleme de sănătate.

Capsulele Tensiune si capsulele Diuretic, asociate sau nu cu ceaiul Tensiune, pot fi adjuvante în tratarea hipertensiunii arteriale.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri