×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ce este dispepsia (indigestia) și cum o tratăm cu remedii naturale?

Aparatul digestiv

Dispepsia înseamnă digestie dificilă, numele său provine din grecescul „dis” ce se traduce ca dificil și „peptein” ce se traduce prin a digera, medical fiind numită dispepsie nonulceroasă. Este adesea cauzată de supralimentare sau consumarea unor alimente greu de digerat. În ultimul timp este considerată rezultatul unei tulburări funcționale fie a sistemului nervos, fie a activității musculare a stomacului sau

inlatura senzatia de greata

intestinului subțire.

Dispepsia se manifestă prin disconfort la nivelul stomacului, satiețate precoce (apariția senzației de plin după ingerarea unor cantități mici de alimente), senzație de plenitudine abdominală prelungită sau balonare după masă, lipsa poftei de mâncare, regurgitare (întoarcerea conținutului gastric în esofag sau în cavitatea bucală), arsuri pe piept, grețuri și în situații mai grave chiar vărsături. Pacienții folosesc frecvent termenul de indigestie, pentru a descrie această suferinţă.

Uneori aceste simptome însoțesc o boală cum este gastrita, ulcerul gastroduodenal sau disfuncţiile biliare – atunci dispepsia este numită de tip ulceros sau biliar. Alteori sunt provocate doar de mese copioase, greșeli sau incompatibilități alimentere, fără a exista o cauză organică. În aceste cazuri simptomele pot persista timp de 3-4 zile dacă nu se administrează un tratament adecvat.

Pentru persoanele care se confruntă cu simptomele descrise mai sus recomandăm ca tratament natural capsulele DIGESTIE UŞOARĂ-D57 și ceai Digestie Ușoară.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.