Ce beneficii are tinctura Biosept cu hrean? – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ce beneficii are tinctura Biosept cu hrean?

Articole

Hreanul este o radacinoasa cu o gust si aroma intensa, avand multe beneficii pentru sanatate; este un antibacterian si antiviral puternic, stimuleaza arderile ajutand la pierderea in greutate, favorizeaza scaderea tensiunii arteriale, consolidarea oaselor si imbunatatirea sistemului imunitar. Radacina de hrean este folosita de sute de ani in medicina empirica atat in Romania cat si in Europa. Dar cercetarile efectuate au pus in evidenta  principii active numeroase care argumenteaza si explica modul in care actioneaza precum si  proprietatile acestuia.

Hreanul este si unul dintre ingredientele active ale tincturii Biosept. 

Beneficiile pentru sanatate ale hreanului sunt atribuite continutului ridicat de nutrienti si minerale, care includ fibre dietetice, vitamina C, folat, potasiu, calciu, magneziu, zinc si mangan. Hreanul este o sursa valoroasa de compusi sulfurati, acid clorhidric, acid carbonic, aspargina, glutamine, ulei volatil si sulfura de alil. Aceste componente lucreaza impreuna pentru fortificarea organismul si pentru a-l ajuta sa faca fata  agentilor microbieni, virusuri, bacterii.

Iata care sunt beneficiile acestui tratament natural:

Fortifica sistemul imunitar

Studiile specialistilor au scos la iveala componentele active cu caracteristici antioxidante si de stimulare a sistemului imunitar, favorizand productia de globule albe, principala linie de aparare a organismului. Continutul de vitamina C din aceasta radacina este de  2X mai mare decat in lamaie,  ceea ce ajuta oxigenarea celulara si creste puterea sistemului imunitar. De asemenea contine vitamine din grupul B şi minerale, printre care potasiu, calciu, fier şi fosfor.

Proprietati antimicrobiene

Studiile sugereaza ca hreanul poate sa actioneze chiar si impotriva unor bacterii, responsabile de infctii cu diferite localizari, de exemplu: E.coli, Salmonella, Helicobacter pylori.

Decongestionant si antiinflamator

Hreanul mai ales ras, ajuta la decongestionarea cailor nazale si mucoasei respiratorii; foarte bun antiinflamator actioneaza si asupra mucoasei sinusale si bronsice; favorizeaza fluidizarea secretiilor si eliminarea lor; bun expectorant  in cazul tusei productive.

tratament antiviral cu hrean

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.