Capsulele Fier + Molibden și capsulele Crom Seleniu Zinc – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Capsulele Fier + Molibden și capsulele Crom Seleniu Zinc

Capsule și comprimate

Capsulele Fier+Molibden

Câţi dintre noi ştiu că anemia este o problemă de sănătate publică, întâlnită atât în societăţile dezvoltate, cât şi în cele în curs de dezvoltare? Cel mai frecvent este însă întâlnită la femeile însărcinate şi copii.

Cauzele includ factori carenţiali, genetici, infecţioşi, fizici, precum şi  afecţiuni cronice. Dar principala cauză a anemiei este însă de natură carenţială şi implică deficitul de fier.

30% din populaţia lumii suferă de anemie, în mare parte de anemie feriprivă, aceasta fiind cea mai răspândită afecţiune la nivel mondial şi reprezentând o suferinţă globală de proporţii epidemice

Pe lângă afectarea unui număr foarte mare de copii şi femei în ţările în curs de dezvoltare, este singura carenţă cu prevalenţa semnificativă în ţările dezvoltate.

Ce putem face?

Pe lângă alimente cu conţinut ridicat de vitamina C şi fier recomand capsulele realizate de noi – un produs natural pe baza de germeni de hrişcă, extract de orz verde şi de drojdie de bere. Administrate de  3  ori/pe zi câte 1 capsulă, ne asigură doză de fier necesară.

*Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 3-6 luni.

CAPSULELE FIER + MOLIBDEN reprezintă o sursă naturală de fier, importantă cu atât mai mult cu cât fierul de sinteză este de multe ori greu tolerat de organism generând mai ales tulburări digestive – diaree, constipaţie.

Ştiaţi că:

Fierul este necesar în organism pentru formarea hemoglobinei, a unor enzime, precum şi a mioglobinei?

Hemoglobina transportă oxigenul la ţesuturi şi celule?

Fierul asigură nutriţia mucoaselor, secreţia gastrică, susţine procesul de creştere, măreşte rezistenţă la infecţii, are acţiune antioxidantă?

Femeile în perioada menstruală, cele însărcinate sau care alăptează sunt mai predispuse la scăderea mai accentuată a nivelului de fier din organism?

Molibdenul este un mineral esenţial al organismului uman?

El face parte din structura unor enzime care contribuie la mobilizarea fierului din rezervele hepatice şi contribuie astfel la producerea de energie şi la formarea hemoglobinei.

Atenţionări:

*Consumarea simultană la aceeaşi masă de alimente şi produse bogate în fitati (cereale integrale, tărâţele, pâinea integrală, fasolea, seminţele, nucile, alunele şi soia), fosfaţi (roşii, băuturi carbogazoase) şi în taninuri (gutui, afine, coacăze, mure) limitează absorbţia fierului.

*Recomandăm administrarea cu atenţie a suplimentelor ce conţin calciu deoarece scad absorbţia fierului.

 

Capsulele Crom Seleniu Zinc

De ce această asociere de minerale naturale?

– Cromul contribuie la menţinerea unor artere puternice, a sănătăţii sângelui şi inimii, şi, de asemenea, joacă un rol important în atenuarea “poftei de dulce”.

– Cromul reduce pofta de mâncare, modificările de dispoziţie şi creşterea în greutate asociate nivelurilor fluctuante de zahăr din sânge deoarece ajută la echilibrarea acestora.

– De asemenea, cromul joacă un rol important în producţia de energie în organism.

Ştiaţi că:

– Nivelul  seleniului în sânge scade pe măsură ce înaintăm în vârstă – cu 7% după 60 de ani şi cu 24% după 75 de ani?

– Insuficienţa seleniului tulbură dispoziţia oamenilor, posibil din cauza perturbării activităţii neurotransmiţătorilor?

Seleniul exercită un important efect protector hepatic şi cardiovascular? Ajută la funcţionarea normală a tiroidei?

*Psihologul britanic David Benton a observat la rândul lui „o îmbunătăţire accentuată a stării de bine” la 50 de subiecţi, de vârste curpinse între 14 şi 74 de ani, care au luat zilnic câte o pastilă de 100 micrograme de seleniu, timp de cinci săptămâni, deşi nu manifestau semne evidente de deficienţă.

Unii au primit un placebo, ceilalţi pastila menţionată. După ce s-au efectuat teste standard de analizare a bunei dispoziţii, s-a constatat că subiecţii care au luat seleniu s-au simţit mai bine din punct de vedere fizic şi moral, mai puţin derutaţi, anxioşi, obosiţi, deprimaţi, nesiguri sau ostili.

– Zincul este implicat în foarte multe procese metabolice şi este necesar desfăşurării activităţii a peste 100 de enzime.

Zincul este un mineral ce participă la stimularea sistemului imunitar, sinteza proteinelor, vindecarea rănilor, sinteza ADN şi la diviziunea celulară.

– Zincul este foarte important pentru dezvoltarea normală a copiilor, din timpul sarcinii până la stadiul de adult, şi este esenţial în dezvoltarea mirosului şi gustului.

– Nevoile zilnice de zinc sunt mai crescute în perioada sarcinii, la vegetarieni, la diabetici, în cazul consumului crescut de alcool, de medicamente anticonceptionate, diuretice şi la sportivi.

Sunteţi stresaţi, obosiţi, aveţi imunitatea scăzută, aveţi nevoie de un adjuvand în reglarea apetitului şi a nivelului glicemiei?

O capsulă CROM SELENIU ZINC vă asigură necesarul de minerale de care aveţi nevoie într-o zi pentru a combate toate aceste deficienţe!

Şi femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 3 luni.

 

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.