×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Capsulele Digestie uşoară de la Fares

Sfaturi Practice

Primavara este anotimpul meselor copioase în familie, care solicită digestia. Pentru a putea trece cu uşurinţă peste acestea, formula produsului natural de la Fares, Digestie uşoară, sub formă de capsule, este foarte eficientă în digestia lentă sau în indigestia provocată dedigestie usoara combinaţiile alimentare excesive. Reţeta aduce împreună fructe de coriandru, frunze de dafin, rizomi de obligeană şi de ghimber, rădăcină de genţiană, extract de papaya şi de ananas şi seminţe de muştar.

Aceasta este o formulă ideală pentru îmbunătăţirea digestiei, atât în situaţia specială de exces alimentar, dar şi în oricare situaţie de tulburare a digestiei.

Enzimele vegetale din Papaya şi Ananas sunt necesare digestiei proteinelor, condimentele – dafinul şi coriandru – sunt carminative şi tonice, genţiana stimulează apetitul, deci pofta de mâncare, iar obligeana stimulează secreţiile gastrice.

Starea de disconfort gastric, greaţa, vertijul, senzaţia de vomă sau chiar vărsăturile, balonarea, sunt ameliorate în 15-20 de minute după administrare.

Se recomandă 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, după mesele principale.

Se administrează la nevoie.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.