facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-11
Vizualizari: 633
Comentarii: 0
Capsule cu eficienţă clinică verificată

Utilizarea fără discernământ a antibioticelor a condus, în ultimele două decenii, la dezvoltarea unor germeni rezistenți, care nu mai răspund la medicamentele clasice. Progresele făcute în înţelegerea ştiinţifică a modului de acţiune a plantelor medicinale a adus suficiente dovezi în sprijinul utilizării mult mai largi a acestora în procesul de prevenire şi tratare a infecţiilor, chiar şi acolo unde există rezistenţă la antibiotice.

Recomandarea plantelor medicinale în practica medicală curentă constituie o alternativă de tratament a infecţiilor bacteriene şi la pacienţii care prezintă intoleranţe, alergii sau la cei care nu mai răspund la  medicamentele  clasice.

Fares, sursă de sănătate din inima Daciei, prima alegere în ceaiuri și remedii naturale a românilor, a realizat formula de capsule cu  eficienţă clinică ce a fost confirmată de medici pneumologi în tratamentul infecţiilor respiratorii.

Capsulele BIOSEPT sunt recomandate în  viroze respiratorii, amigdalită, faringită, bronşită, enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, colite fermentative, parazitoze intestinale, uretrite, cistite, pielonefrite, anexite.

Evaluarea eficenţei terapeutice s-a realizat pe 58 de pacienţi cu vârste între 6 şi 70 de ani, care au prezentat infecţii acute de căi respiratorii superioare, traheo-bronşite, sindrom bronşic spastic, pneumonie virală etc. Pacienții au fost examinaţi de medicii de familie, respectiv de medicii specialişti pneumoftiziologi, care, pe baza anamnezei, examenului clinic şi paraclinic (unde a fost necesar), au stabilit diagnosticul şi au inițiat tratamentul cu capsule BIOSEPT, în doze corespunzătoare vârstei: copii - 1 capsulă de 3 ori pe zi, adulţi - 2 capsule de 3 ori pe zi. Tratamentul s-a administrat timp de 10-22 de zile, în funcţie de diagnostic, conform recomandării medicului.

Pacienţii au prezentat stare generală alterată, sindrom febril, răgușeală, tuse plus tabloul clinic evidenţiat asultatoric şi imagistic. Au fost monitorizate simptomele specifice aferente infecţiilor respiratorii: starea generală, starea febrilă / frisoane, disfagie (durere la înghiţit), disfonie (răgușeală), tuse etc., cu notarea acestora la începutul tratamentului și cu evaluarea lor în perioada de mijloc a tratamentului și la sfârșitul acestuia. După administrarea tratamentului, simptomele precum febra, durerea de gât și răgușeala s-au remis complet (100%), starea generală influențată s-a remis la 98 % dintre pacienți, iar tusea la 84% dintre aceștia. Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru ameliorarea/dispariția simptomelor clinice la peste 95% dintre pacienți. Produsul a fost bine tolerat la toți pacienții.

Aceste capsule sunt recomandate ca tratament atât în infecţiile acute, cât şi în infecţiile cronice pentru tratarea episoadelor acute sau prevenirea reacutizărilor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri