facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-06-17
Vizualizari: 2371
Comentarii: 4
Capsule Colon sănătos

Afecţiunile digestive sunt foarte frecvente în ultimii ani, manifestându-se în diferite grade şi forme de la vârste tot mai mici.

Modul de viaţă actual, ritmul meselor, alimentele consumate şi felul în care sunt combinate la masă, aportul scăzut de lichide, oboseala şi stresul sunt cauze care duc la modificarea digestiei şi apariţia îmbolnăvirii.tratament din plante medicinale

Reţetele FARES cuprind plante medicinale sub formă de capsule, ceaiuri, pulberi, uţor de administrat şi foarte eficiente.

Capsulele COLON SĂNĂTOS conţin plante medicinale care se completează ca acţiune, reechilibrând tranzitul intestinal la pacienţii cu colon iritabil sau în tulburările de cauză neuro-vegetativă.

Obligeana are efect antispastic şi reglator al secreţiilor gastrice.

Menta prin conţinutul bogat în uleiuri esnţiale are efect antiseptic şi tonic general.

Frunzele de maslin au un conţinut ridicat de oleuropeină, antibacteriană şi antivirală, antiinflamatoare şi cicatrizantă a mucoasei intestinale.

Volbura stimulează secreţia biliară şi e uşor purgativă.

Extractele uscate de rădăcină de valeriană şi de  sunătoare, împreună cu florile de lavandă, aduc stare de calm, diminuează anxietatea şi cresc toleranţa la stres.

Scorţişoara, prin conţinutul bogat în uleiuri esenţiale, are o acţiune tonica generală, antiseptică şi antiinflamatorie.

Împreună reglează o digestie şi un tranzit intestinal care alternează perioadele de scaune moi, frecvente ( chiar cu episoade diareice ), cu perioade de constipaţie.

Sunt îmbunătăţite calitatea vieţii şi performanţele profesionale, atât prin buna funcţionare a sistemului digestiv cât şi prin ameliorarea stării psihice şi a unei bune adaptabilităţi în situaţii solicitante şi/sau stresante.

Se administrează 3 capsule pe zi, timp de 1-3 luni, în funcţie de situaţie.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună seara! Am hemoroizi, colon iritabil, bistrița și dureri in dreapta cred ca fierea.urmez un tratament pt bistrița dar pt colon nu cad rezultate.Ce mi recomandați? Mentionez ca am dureri la scaune si cîteodată singerari

Raspuns Fares: Bună ziua. Pentru hemoroizi vă recomandăm băi de șezut cu ceai de gălbenele și scoarță de stejar, apoi se poate aplica gelul Biovenal. Se aplică supozitoarele Hemorsan dacă hemoroizii sunt interni, un supozitor pe zi, de preferință seara, intrarectal timp de 6-12 zile consecutiv. Se pot face cure cu capsulele Biovenal câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după masă, 1-3 luni. Se asociază ceaiul Hemorlax pentru a evita constipația. De asemenea este important să fie asigurat un consum hidric suficient, și respectată o dietă adecvată pentru un tranzit normal, care sa conțină alimente cu fibre (crudități, cereale). Pentru sindromul de intestin iritabil vă recomandăm Colon sănătos, 1 capsulă de 3 ori pe zi, 3 luni, asociat cu ceai Colon sănătos, 3 căni/zi, 3 luni și Probio Vital, capsule 1 capsulă de 2 ori pe zi, 10 zile/lună. Multă sănătate!
Camelia
6 Ianuarie 2024

Bună ziua.
Am des crampe abdominale și ma balonez apoi în situații de stres fac și diaree.
Ce îmi recomandați?

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Colon sanatos, o capsula de 3 ori pe zi impreuna cu ceaiul Colon sanatos 3 cani pe zi.
ioancazacu88
14 Iulie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri