×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Capsule Colon sănătos

Articole de Specialitate

Afecţiunile digestive sunt foarte frecvente în ultimii ani, manifestându-se în diferite grade şi forme de la vârste tot mai mici.

Modul de viaţă actual, ritmul meselor, alimentele consumate şi felul în care sunt combinate la masă, aportul scăzut de lichide, oboseala şi stresul sunt cauze care duc la modificarea digestiei şi apariţia îmbolnăvirii.tratament din plante medicinale

Reţetele FARES cuprind plante medicinale sub formă de capsule, ceaiuri, pulberi, uţor de administrat şi foarte eficiente.

Capsulele COLON SĂNĂTOS conţin plante medicinale care se completează ca acţiune, reechilibrând tranzitul intestinal la pacienţii cu colon iritabil sau în tulburările de cauză neuro-vegetativă.

Obligeana are efect antispastic şi reglator al secreţiilor gastrice.

Menta prin conţinutul bogat în uleiuri esnţiale are efect antiseptic şi tonic general.

Frunzele de maslin au un conţinut ridicat de oleuropeină, antibacteriană şi antivirală, antiinflamatoare şi cicatrizantă a mucoasei intestinale.

Volbura stimulează secreţia biliară şi e uşor purgativă.

Extractele uscate de rădăcină de valeriană şi de  sunătoare, împreună cu florile de lavandă, aduc stare de calm, diminuează anxietatea şi cresc toleranţa la stres.

Scorţişoara, prin conţinutul bogat în uleiuri esenţiale, are o acţiune tonica generală, antiseptică şi antiinflamatorie.

Împreună reglează o digestie şi un tranzit intestinal care alternează perioadele de scaune moi, frecvente ( chiar cu episoade diareice ), cu perioade de constipaţie.

Sunt îmbunătăţite calitatea vieţii şi performanţele profesionale, atât prin buna funcţionare a sistemului digestiv cât şi prin ameliorarea stării psihice şi a unei bune adaptabilităţi în situaţii solicitante şi/sau stresante.

Se administrează 3 capsule pe zi, timp de 1-3 luni, în funcţie de situaţie.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

 

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.