×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Campioni în business – ediția 2014

Știri

În inima Daciei veștile bune nu nu se opresc niciodată. Suntem de părere că întotdeauna calea naturii este cea mai bună și de aceea o urmăm cu drag și perseverență, iar rezultatele nu întârzie să apară și să ne bucure de fiecare dată.

Astfel, vă anunțăm că Fares a câștigat unul dintre titlurile “Campion în business din Transilvania și Banat, în cadrul ediției 2014 a concursului organizat de Ziarul Financiar, cea mai importantă publicaţie de business din România.

Împreună cu fondul de investiţii Enterprise Investors, Banca Comercială Română, firma de consultanţă şi audit PwC şi Fundaţia Triple Helix, Ziarul Financiar a premiat luna aceasta la Cluj cele mai dinamice companii din regiunea Transilvania şi Banat.

Faptul că ne aflăm pe lista câștigătorilor selectați din cele peste 5.000 de companii participante nu poate decât să ne bucure și să ne încurajeze să oferim în continuare cele mai bune produse clienților noștri.

Vă mulțumim că ne ajutați să ducem mai departe povestea Fares!

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.