Cacao
Aceasta este planta din care se prepară ciocolata. Ciocolata amară este produsă prin presarea seminţelor de cacao prăjite între role fierbinţi. Pudra de cacao este produsă prin extragerea grăsimii (unt de cacao) din ciocolata amară şi pulverizarea materialului rămas.
Începând cu secolul al XVII-lea, cacao şi ciocolata au fost descrise drept potenţiale medicamente. În Europa, diverse documente istorice se referă la valoarea medicinală a ciocolatei; astfel, deşi era consumată ca un desert cu un gust plăcut, ciocolata a mai fost consumată pentru a trata o serie de tulburări.
Pe lângă aceasta, compuşii din cacao manifestă efecte pozitive asupra homeostazei glucozei şi care sunt, de asemenea, susţinute de dovezi ştiinţifice. Aceste efecte, luate împreună, sunt foarte utile într-o dietă echilibrată, destinată menţinerii unei greutăţi corporale normale.
Cacao vine astfel cu aceste beneficii pentru a completa în mod sinergic formula produsului Complex natural Silueta perfectă.
Adaugă comentariu