facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-06-30
Vizualizari: 1532
Comentarii: 0
CACAO – susţinute de dovezi ştiinţifice în curele de slăbire

Cacao

Aceasta este planta din care se prepară ciocolata. Ciocolata amară este produsă prin presarea seminţelor de cacao prăjite între role fierbinţi. Pudra de cacao este produsă prin extragerea grăsimii (unt de cacao) din ciocolata amară şi pulverizarea materialului rămas.

Începând cu secolul al XVII-lea, cacao şi ciocolata au fost descrise drept potenţiale medicamente. În Europa, diverse documente istorice se referă la valoarea medicinală a ciocolatei; astfel, deşi era consumată ca un desert cu un gust plăcut, ciocolata a mai fost consumată pentru a trata o serie de tulburări.

controlul greutatiiMulte studii au descris compuşii fenolicii din cacao ca fiind compuşi bioactivi, proeminenţi mai ales pentru efectele lor metabolice şi cardiovasculare. Aceste efecte se datorează, în parte, proprietăţilor antioxidante ale compuşilor fenolici din cacao, care cresc nivelul plasmatic al antioxidanților pentru a preveni oxidarea colesterolului LDL. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că consumul de cacao pe termen scurt a redus semnificativ colesterolul din sânge.

Pe lângă aceasta, compuşii din cacao manifestă efecte pozitive asupra homeostazei glucozei şi care sunt, de asemenea, susţinute de dovezi ştiinţifice. Aceste efecte, luate împreună, sunt foarte utile într-o dietă echilibrată, destinată menţinerii unei greutăţi corporale normale.

Cacao vine astfel cu aceste beneficii pentru a completa în mod sinergic formula produsului Complex natural Silueta perfectă.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri