Pentru ca ne place atat de mult gustul Ceaiului bunicii cu măr şi scorţişoară de Fares, ne-am gândit să vă oferim o reţetă asortată, din aceleaşi ingrediente delicioase. Aşadar, aţi mâncat vreodată mere coapte umplute cu cremă de brânză? Este o reţetă foarte simplă, cu un gust aparte. Iată cum se face!
Aveţi nevoie de:
6 mere
120g crema fină de brânză
¼ cană de zahăr
1 ou
1 linguriţă de scorţişoară
1 linguriţă de vanilie
Instrucţiuni de preparare:
- Tăiaţi vârfurile merelor, apoi scobiţi-le în interior, pentru a înlătura seminţele şi a face loc umpluturii delicioase.
- Într-un bol mediu, amestecaţi crema de brânză şi zahărul până se omogenizează. Apoi, incorporaţi vanilia, oul şi scorţişoara.
- Umpleţi merele cu amesticul obţinut, apoi aranjaţi-le pe o hârtie de copt.
- Puneţi-le la cuptor, 20 – 25 de minute, la o temperature de 250°C.
- După ce s-au rumenit, transferaţi merele pe o farfurie şi lăsaţi-le să se răcească.
Vă recomandăm să le serviţi fie reci, fie la temperatura camerei, cu sos de caramel, nuci sau biscuiţi.
https://fares.ro/produs/ceai-de-la-bunica-cu-mere-si-scortisoara/