Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Un deliciu de mere coapte, umplute cu crema de branza

Pentru ca ne place atat de mult gustul Ceaiului bunicii cu măr şi scorţişoară de Fares, ne-am gândit să vă oferim o reţetă asortată, din aceleaşi ingrediente delicioase. Aşadar, aţi mâncat vreodată mere coapte umplute cu cremă de brânză? Este o reţetă foarte simplă, cu un gust aparte. Iată cum se face!

Aveţi nevoie de:

6 mere

120g crema fină de brânză

¼ cană de zahăr

1 ou

1 linguriţă de scorţişoară

1 linguriţă de vanilie

Instrucţiuni de preparare:

  1. Tăiaţi vârfurile merelor, apoi scobiţi-le în interior, pentru a înlătura seminţele şi a face loc umpluturii delicioase.
  2. Într-un bol mediu, amestecaţi crema de brânză şi zahărul până se omogenizează. Apoi, incorporaţi vanilia, oul şi scorţişoara.
  3. Umpleţi merele cu amesticul obţinut, apoi aranjaţi-le pe o hârtie de copt.
  4. Puneţi-le la cuptor, 20 – 25 de minute, la o temperature de 250°C.
  5. După ce s-au rumenit, transferaţi merele pe o farfurie şi lăsaţi-le să se răcească.

Vă recomandăm să le serviţi fie reci, fie la temperatura camerei, cu sos de caramel, nuci sau biscuiţi.

http://fares.ro/produs/ceai-de-la-bunica-cu-mere-si-scortisoara/

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.