facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Pentru ca ne place atat de mult gustul Ceaiului bunicii cu măr şi scorţişoară de Fares, ne-am gândit să vă oferim o reţetă asortată, din aceleaşi ingrediente delicioase. Aşadar, aţi mâncat vreodată mere coapte umplute cu cremă de brânză? Este o reţetă foarte simplă, cu un gust aparte. Iată cum se face!

Aveţi nevoie de:

6 mere

120g crema fină de brânză

¼ cană de zahăr

1 ou

1 linguriţă de scorţişoară

1 linguriţă de vanilie

Instrucţiuni de preparare:

  1. Tăiaţi vârfurile merelor, apoi scobiţi-le în interior, pentru a înlătura seminţele şi a face loc umpluturii delicioase.
  2. Într-un bol mediu, amestecaţi crema de brânză şi zahărul până se omogenizează. Apoi, incorporaţi vanilia, oul şi scorţişoara.
  3. Umpleţi merele cu amesticul obţinut, apoi aranjaţi-le pe o hârtie de copt.
  4. Puneţi-le la cuptor, 20 – 25 de minute, la o temperature de 250°C.
  5. După ce s-au rumenit, transferaţi merele pe o farfurie şi lăsaţi-le să se răcească.

Vă recomandăm să le serviţi fie reci, fie la temperatura camerei, cu sos de caramel, nuci sau biscuiţi.

https://fares.ro/produs/ceai-de-la-bunica-cu-mere-si-scortisoara/

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri