×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Un bronz frumos si o crema naturala de soare

Vara vine la pachet cu mult soare şi vreme de stat la plajă. Şi pentru că Fares iubeste naturalețea, vă recomandăm să înlocuiți cremele de plajă din comerţ cu unele preparate chiar de voi.

Este bine de ştiut că există uleiuri naturale care conţin, prin natura lor, factor de protecţie solară. Printre acestea se numără:

Untul de shea –  SPF 5

Uleiul de cocos – SPF 6-10

Uleiul de avocado –  SPF 4-8

Ulei esenţial din seminţe de morcov – SPF 28-40

Ulei essential de smirna – SPF 15

Din aceste uleiuri îţi poţi face propria crema de plajă, care te va proteja de razele nocive ale soarelui, prin naturaleţea şi proprietăţile ei. Iată reţeta!

½ cana unt de shea

1/3 cană de ulei de cocos

15 picături de ulei esenţial din seminţe de morcov

50 picături de ulei de smirnă

Amestecă bine untul de shea, până devine cremos. Adăugă încet şi treptat uleiul de cocos topit. Adaugă şi celelalte uleiuri şi continuă să amesteci, până ce toate ingredientele dobândesc o consistenţă pufoasă.

Important! Nu uitați să vă hidratați corespunzător, pe toată durata expunerii la soare, cu ceaiurile Theia și siropurile Aromfruct, numai bune pentru plaja.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.