facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Ai răcit, te doare gâtul și ești răguşit. Știm cu toții cât de neplacut este, pentru că aceste simpltome sunt foarte răspândite în sezonul rece.

Vestea bună este că disconfortul resimțit poate fi combătut pe cale naturală, cu produse din plante medicinale, fără efecte adverse.

Ați auzit de comprimatele  masticabile  Plantusin? Sunt foarte utile în faringite şi amigdalite, iar eficienţa lor terapeutică este dovedită prin studii. Conţin  lemn dulce,  propolis, ulei esenţial de mentă, mentol, eucaliptol, anetol, ulei esenţial de cimbru şi ulei esenţial de coada şoricelului.

De asemenea, lemnul dulce are efect calmant asupra tusei, fluidifiant al secreţiilor bronşice, expectorant şi antiinflamator.

Uleiul esenţial de mentă acţionează ca expectorant, antiinfectios,  antiinflamator şi analgezic local. Are de asemenea proprietăţi decongestionante şi antispastice.

Uleiul esenţial de cimbru este puternic antiseptic, antibacterian şi antiviral, antispastic şi anestezic local. Calmează tusea, desfundă nasul, reduce inflamaţia de la nivelul mucoasei oro-faringiene şi nazale.

Uleiul esenţial de  eucalipt are proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, mucolitice, expectorante şi antiinflamatoare.

Uleiul esenţial de  fenicul are proprietăţi antibacteriene, expectorante, analgezice, antispastice.

Uleiul esenţial de coada soricelului este antiinflamator, fiind indicat în afecţiuni respiratorii catarale.

Încă ceva: fumatul cu răceala nu se înţeleg deloc! Dacă încă nu v-ați convins să renunţați la ţigări, vă sugerăm câteva produse naturiste care vă vor întări organismul. Este ştiut faptul că fumătorii au un deficit de vitamina C. Pentru a compensa această lipsă, consumați mai multe fructe şi legume proaspete, pătrunjel, kiwi, merişoare, citrice, dar şi ceaiuri medicinale de măceșe, de cătină și fructe de pădure.

În încheiere, vă dorim un sezon lipsit de dureri în gât. Iar dacă totuși ați răcit, nu ezitați sa ne cereți sfatul: vă vom răspunde cu plăcere!

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri