facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

În fiecare vară ţânţarii și musculiţele ne dau bătăi de cap. Fie că ieşi în parc, mergi la un picnic sau cu cortul, trebuie să ai grijă să nu te întorci acasă plin de pişcături. Plantele sunt o alternativă naturală a spray-urilor din comerţ, care vor ține insectele departe de pielea ta. Iată câteva:

Busuiocul

Această plantă ține ţânţarii la distanţă, datorită mirosului său puternic. Pisează câteva frunze sau amestecă ulei de bucuioc cu apă şi foloseşte-l ca insecticid natural.

Menta

Mirosul de mentă este cu totul deosebit. Frunzele sau uleiul de mentă sunt un ajutor de nădejde pentru a ţine insectele departe de pielea ta.

Rozmarinul

Dacă vrei să nu ai insecte în casă, îţi poţi lua o plantă de rozmarin sau poţi pune câteva crenguţe într-un castron cu apă.

Iarba pisicii

Această plantă este recunoscută a fi una dintre cele mai puternice insecticide. O poţi planta în grădina sau poţi amesteca câteva picături de ulei essential cu apă şi vei fi ferit de toate musculițele.

Lavanda

Parfumul acestei plante este încântător pentru oameni, dar supărător pentru insecte. Încearcă lumânările, uleiul esenţial sau, de ce nu, plantează câteva fire în grădina sau într-un ghiveci.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri