facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Se aporpie Sărbătorile și odată cu ele mesele noastre se vor umple cu mâncăruri care mai de care mai gustoase și mai grele.  Pentru a evita indigestiile, v-am pregătit câteva sfaturi de care să țineți cont:

- aveti foarte mare grijă la calitatea alimentelor atunci când mergeți la cumpărături, verificati aspectul alimentelor și termentul de valabilitate.

- evitați alimentele prea picante

- evitati cafeaua, ciocolata, alcoolul, băuturile carbogazoase

- evitați să mâncați cu gura deschisă pentru că astfel înghițiți mai mult aer

- mâncați încet, mestecați bine alimentele

- nu faceți sport imediat după masă

- nu purtați haine incomode, prea strâmte

- dacă sunteți în vizită, refuzați politicos gazdele care vă roagă să "gustați din toate"

- ieșiți la o plimbare ușoară în aer liber după masă

Pe lângă o dietă echilibrată, plantele medicinale sunt cele care vă vin întotdeauna în ajutor:

Ceaiul D, ceai digestiv din gama Tradiții, este formula farmacistului A.Farago și conține musetel, anason, fenicul și coada șoricelului. Acestea stimulează secrețiile digestive, calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale.

Ceaiul Digestiv –rețetă proprie a echipei de cercetare Fares – conține fructe de coriandru, fructe de anason, roiniță, mentă, fructe de chimion, salvie, ghimbir, cardamom și rostopască. Aceste plante calmează spasmele, favorizează secreția sucurilor gastro-intestinale, stimulează eliminarea bilei și a gazelor intestinale. Este recomandat atunci când suferi de stomac spastic, greață, vărsături, dischinezie biliară, colici abdominale și balonare.

În concluzie, pentru a evita indigestia, aveți grijă ce, cum și cât mancați. Iar dacă vă confruntați cu această problemă, nu uitați de beneficiile terapeutice ale plantelor medicinale.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri