×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Sanatate cu aroma de scortisoara

Scorţişoara are un gust irezistibil şi o mulţime de beneficii pentru sănătate. Fie ca o adăugaţi în lapte sau cafea, vă preparaţi Ceaiul de la bunica cu mere şi scorţişoară sau o folosiţi pentru a da un plus de savoare prăjiturilor, scorţişoara îşi menţine proprietăţile extraordinare.  Iată câteva dintre ele:

Scorţişoara are proprietăţi antibacteriene, care ajuta corpul să lupte împotriva degradării fizice. Este o idee foarte bună să o adăugați în pasta de dinţi pentru a vă împrospăta respiraţia pe tot parcursul zilei.

Indiferent dacă este mâncată sau folosită în aromoterapie, a fost demonstrat că scorţişoara îmbunătăţeşte porcesele cognitive, memoria şi previne Alzheimerul.

Consumul a două grame de scorţişoară pe zi este o soluţie foarte bună pentru a reduce presiunea sanguină, în cazul persoanelor cu probleme.

Scorţişoara întăreşte sistemul imunitar şi omoară foarte multe microorganisme dăunătoare corpului uman.

Indiferent de doză, scorţişoara reduce colesterolul, chiar şi după 20 de zile de la oprirea tratamentului.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.