facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Obezitatea este definită ca o creștere a greutății corporale cu peste 20% peste greutatea ideală. Sedentarismul, alimentația deficitară, bazată pe mâncarea fast-food, dar ți statul mult în fața televizorului sau calculatorului sunt principalele cauze ale obezității. Persoanele obeze sunt predispuse la boli precum: diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, creșterea colesterolului în sânge sau afecțiuni ale aparatului locomotor.

Statisticile privind obezitatea la români arată că o treime (34%) din populația României este supraponderală, iar aproximativ un sfert (20%) suferă deja de obezitate.

Starea de sănătate reprezintă mai mult decât absența unor boli. Pentru a menține această stare a organismului trebuie să acordăm o atenție deosebită corpului nostru ca întreg.

Kilogramele în plus, pe lângă aspectul mai puțin dorit, aduc și probleme de sănătate.

Pentru a face o apreciere corectă a surplusului de grăsimi, se poate face un calcul foarte simplu și aflăm INDICELE de MASĂ CORPORALĂ, care este raportul dintre greutatea exprimată în kilograme și pătratul înălțimii, exprimat în metri:

IMC = G (greutatea) : Î2 (înalțimea în m, la pătrat)

De exemplu, o persoană de 1,72 m înălțime și cu o greutate de 74 de kg are un IMC = 74 : (1,72×1,72) = 74 : 2,95 = 25,08.

Această cifră reprezintă, de fapt, procente, care trebuie comparate cu cele de mai jos:

– subponderal – IMC <19,9%

– normoponderal – IMC = 20-24,9%

– supraponderal – IMC = 25-29,9%

– obezitate gr. I – IMC = 30-34,9%

– obezitate gr. II – IMC = 35-39,9%

– obezitate gr. III – IMC >40%.

„O cură de slăbire corectă, naturală și eficientă presupune o primă etapă care constă în detoxifierea organismului prin stimularea eliminării substanțelor toxice, atât prin diureză cât și prin laxație. A doua etapă constă în stimularea arderii grăsimilor și limitarea aportului alimentar prin controlul apetitului. Această etapă se realizează cu eficiență sporită după ce organismul a fost detoxifiat prin procesul de slăbire inițiat în prima etapă. Astfel organismul răspunde mult mai rapid la substanțele vegetale cu rol lipolitic (care ard grăsimile) și termogenic (de stimuare a producerii de energie prin activarea metabolismului lipidic).”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta în apifitoterapie, Laboratoarele Fares BioVital.

Dacă te-ai hotărât să urmezi o cură de slăbire,  îți recomandăm trusa de slabit Daphne. Conceputa de echipa de cercetare de la Fares, aceasta oferă tratament complet pentru controlul greutății cu rezultate sigure și de lungă durată, printr-o slăbire gradată fără riscuri pentru sănătate.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri