facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Remediile naturiste fac minuni în vindecarea infecţiilor urinare. Acestea tratează afecţiunea şi o vindecă, eliminând cauza problemei. De asemenea, sunt o alternativă sănătoasă a produselor medicamentoase, ce pot avea reacții adverse.

Primele semne ale infecției urinare sunt: senzaţia de usturime sau de arsură în timpul urinării, durerile în zona lombară, febra, nevoia continuă de a urina, senzaţia de greaţă şi lipsa poftei de mâncare.

Ţi-am pregătit o listă cu remedii naturale, recomandate pentru tratamentul infecţiei urinare.

Hidratarea – este recomandat să consumaţi 1,5 – 2 litri de apă pe zi. Aceasta are scopul de a curăţa vezica urinară de germenii stangnanți, care se elimină prin urină.

Merişorul – ajută la întărirea imunităţii sistemului urinar şi previne recidivarea infecţiei urinare.

Echinacea – este o plantă recomandată pentru tratarea infecţiilor urinare şi a celor renale.

Afinele – au un puternic efect antioxidant şi antibacterian. Acționează direct asupra bacteriei E. Coli, cauza principală a infecţiei urinare.

Mușetelul – băile locale cu infuzie concentrată de mușețel au efect dezinfectant și calmant.

Toate aceste remedii îți stau tot timpul la îndemână. De asemenea, îți recomandăm ceaiul de echinacea, ceaiul de merișor și ceaiul de afine, de la Fares.

Prevenirea infecțiilor de orice fel are loc atunci când adopți un stil de viață sănătos. Așa ne învață și o vorbă populară care spune că „este mai bine să previi decât să tratezi”. Așadar, încearcă pe cât posibil să eviți alimentele acide- cafeaua, alcoolul, sucurile acidulate, produsele care conțin zahar). În schimb, bucură-te fără limite de toate bunătățile pe care ni le oferă natura – legume proaspete, fructe gustoase, ceaiuri naturale și apă vie, de izvor.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri