×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale pentru starea ta de bine

Remediile naturiste sunt cunoscute din timpuri vechi, pe când medicina convențională nici nu exista. Pentru fiecare afecțiune sau aspect al organismului pe care vreți să îl îmbunătățiți, natura are cel puțin o plantă cu care vă vine în ajutor.

V-am pregatit o lista cu cinci remedii naturale, considerate printre cele mai puternice:

Aloe vera sta în vârful ierarhiei remediilor naturale, sporind procesul de vindecare a arsurilor provocate de soare şi a inflamaţiilor pielii.

Usturoiul conţine peste 70 de nutrienţi activi care sporesc activitatea sistemului imunitar. Studiile arată că usturoiul ajuta şi la tratarea cancerului şi a presiunii sanguine ridicate.

Tătăneasa, numită şi „planta miraculoasă”,  ajută la regenerarea şi vindecarea celulelor, la dezvoltarea oaselor şi la vindecarea preblemelor sistemului digestiv.

http://fares.ro/produs/tataneasa-radacina/

Echinacea este o plantă folosită în cazul răcelii şi gripei şi este cunoscută pentru capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar.

http://fares.ro/produs/imunitate-cu-echinacea-f151-cps/

Rozmariunul este o plantă cu o aromă delicioasă şi bogată şi posedă capacităţi antioxidante nemaintalnite precum abilitatea de a scădea proprietăţile cancerigene ale anumitor mâncăruri gătite.

Rozmarin, tinctură

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.