×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plante pentru inima ta

Natura ne-a lăsat tot ce avem nevoie pentru a fi sănătoşi. Toate acestea, combinate cu un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată, ne asigură o stare generală de bine.

Pentru inima ta, am ales câteva plante, cu diferite beneficii, pentru a trăi fericiţi şi sănătoşi, până la adânci bătrâneţi! Iată câteva!

Păducelul este supranumit  şi „plantă inimii”. Prin urmare,  previne apariţia sau agravarea bolilor de inimă. Îl găsiţi sub ce formă vă este mai uşor să îl administraţi: tincture, ceai sau pulbere. Substanţele benefice din planta reglează bătăile inimii, relaxează arterele şi dilate vasele de sânge, pentru o circulaţie potrivită!

Păducel, frunze și flori, C39, ceai la pungă

Valeriana este o plantă ierboasa şi frumos mirositoare. Ea reprezintă un remediu adesea recomandat pentru tratarea tulburărilor emoţionale şi simptomele asociate lor. Principiile active din rãdãcina de valeriană au proprietãţi sedative asupra sistemului nervos şi cardiac. Astfel, vă recomandăm să o încercaţi cu încredere!

Valeriană, rădăcină, N153, ceai la pungă

Strugurii de culoare închisă conţin resveratrol, un antioxidant puternic, care ajută trombocitele să funcţioneze normal. De asemenea, scade vâscozitatea sângelui, pentru o circulaţie normal a sângelui.

Afinele sunt fructe delicioase, cu efecte miraculoase pentru sănătatea noastră! Ele protejează inima, prin conţinutul mare de antioxidanţi, fibre şi capacitatea de a dizolva colesterolul rău. Aşadar, afinele vindecă bolile de inimă şi întăresc muşchii acesteia. Să nu mai spunem de gustul lor minunat, fie că le preferaţi proaspete sau preparate într-un ceai delicios!

Ceai cu afine, la pungă

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.