facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Sigur aţi întâmpinat în drumul vostru un copac înflorit cu un miros îmbietor. Este vorba despre tei şi ale lui flori parfumate şi pline de proprietăţi pentru organismul nostru!

Florile de tei au un parfum eteric, care se lasă purtat de vânt la distanţe veritabile. Este cel de care ne bucurăm când îl mirosim şi poposim un pic pentru a capta cât mai mult din el.

Pe lângă mirosul lor, florile de tei constituie ingredientul cheie pentru cel mai aromat ceai natural. Cu un minim efort le puteţi culege chiar voi sau le puteţi cumpăra gata alese şi împachetate, în ceaiul Flori de tei de la Fares, la plic sau la punga!   https://fares.ro/produs/tei-flori/

Ceaiul din flori de tei are o mulţime de beneficii pentru a vă păstra sănătoşi. Este cel mai frecvent utilizat pentru tratarea răcelii, a tusei şi a simptomelor asociate.

De asemenea, dacă aveţi o zi stresantă, nu ezitaţi să vă preparaţi un ceai de tei! Acesta acţionează ca un calmant, reducând anxietatea.

Pentru a vă prepara ceaiul, puneţi două lingurile de flori uscate în apă clocotită şi acoperiţi-le pestru 10-15 minute. Apoi, trebuie doar să vă bucuraţi de gustul, aroma şi toate calităţile lui!

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri