×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

„Mami si bebe” – Noua gama de remedii naturale pentru mamici si copii

 

Cea mai frumoasă relație care există în lume este aceea dintre mamă și copilul ei. Mama înțelege și anticipează nevoile bebelușului chiar înainte ca el să  învețe să și le exprime. În brațele ei, copilul descoperă protecția și  învață să zâmbească.

Pentru el, mama este acea persoană care printr-o magie îi potolește ferba, îi calmează durerile de burtică  și nu se lasă până nu-l vede zâmbind din nou.

Organismul bebelușilor este într-o transformare permanentă în această perioadă, așa că nu trebuie să ne speriem când cel mic se confruntă cu astfel de situații, ci doar să alegem cea mai bună variană pentru a-l face să se simtă bine.

Medicamentele de sinteză aduc în organism substanțe pe care nu este încă pregătit să le metabolizeze. Chiar dacă sunt asimilate și par să-și „facă treaba”, efectele secundare pot apărea mai devreme sau mai târziu.

De aceeea, Fares a venit în întâmpinarea acestei necesităţi producând o gamă de produse naturale, „Mami și Bebe” – singura gamă de produse naturale cu acțiune blândă dar eficientă, din plante alese cu grijă, astfel încât să fie potrivite pentru bebeluși, copii mici, femei însărcinate și mămici care alăptează.

1. Soluția Babycalm calmează crampele şi durerile abdominale, ajută eliminarea gazelor intestinale și are efect  antivomitiv. Lo puteți administra înainte de a hrăni bebelușul, încă din primele zile de viață, în doză de 3 picături de 3 ori pe zi, pentru a preveni și calma colicile, balonările, aerofagia (înghițire de aer în timpul mesei) și vărsăturile.

2. Supozitoarele Fitofebril pentru sugari și copii mici scad temperatura la celor mici, având efect antiinflamator și antimicrobian. Pot fi administrate începând cu vârsta de 3 luni, timp de 2 până la 4 zile.

2. Siropul Biosept cu fructoză pentru sugari și copii mici este o alternativă naturală pentru tratarea infecţiilor respiratorii, digestive şi urinare. Fiind sub formă lichidă, este ușor acceptat de copii și acționează repede. Starea copilului se ameliorează, folosind un singur produs natural şi nu mai multe medicamente cu substanțe de sinteză.

La fel de importantă ca sănătatea copilului este și sănătatea mamei, pentru că atunci când se simte bine dăruiește mai mult.  De aceea, Fares a creat remedii naturale și pentru femeile gravide sau mămicile care alăptează:

1. Biosept, capsule pentru femei însărcinate și mămici care alăptează tratează infecţiile respiratorii, digestive şi uro-genitale. Administrarea repetată nu produce rezistenţa germenilor, aşa cum se petrece în cazul antibioticelor de sinteză şi nici nu afectează flora intestinală.

2. Comprimatele Emetofit sunt obținute dintr-o asociere de plante medicinale cu gust plăcut și reconfortant. Acestea combate stările de greaţă şi vărsăturile în timpul sarcinii, precum și  răul de mişcare.

Puteți găsi mai multe informații despre gama de produse și modul de administrare aici. Bucurați-vă de minunea maternității având tot sprijinul naturii!

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.