×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Inlocuieste cafeina cu obiceiuri sanatoase!

Cafeaua și energizantele conțin o cantitate mare de cafeină, care nu este benefică pentru sănătatea noastră. De aceea, vă prezentăm câteva lucruri pe care le puteți face pentru a avea energia care vă trebuie, fără suplimente.

Dormi mai mult!
Încearcă să te culci cu 30 de minute mai devreme, să iei suplimente naturale de melatonină sau să îți faci un ceai de muşeţel, înainte de culcare. În acest fel, vei observa că vei dormi mai bine și nu vei mai avea nevoie de cafeină.

Fă un duș rece!
Nimic nu te poate trezi mai bine decât un duş rece. Oamenii de ştiinţă susţin că acest obicei ajuta starea de bine a întregului organism, deoarece stimulează secreţia de adrenalină şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui.

Mănâncă puţin şi des!
În loc de cele 3 mese principale ale zilei, încearcă să mănânci câte puţin şi des pe tot parcursul zilei. Acest lucru îţi va asigura cantitatea necesară de energie pe tot parcursl zilei.

Mergi pe jos!
Dacă lucrezi la birou şi stai pe scaun toată ziua, Soluţia este să te ridici din când în când şi să faci puţină mişcare. Acest lucru îţi va ţine nivelul de energie ridicat, iar munca ta va fi mult mai productivă.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.