×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Iarba talharului

Unele plante poartă uneori semnele puterii lor. Iarba tâlharului era folosită de haiduci pentru oblojirea rănilor. Florile acesteia acționează ca un pansament atât la exterior cât și la interior.

Denumită și susai pădureț, Iarba tâlharului este o plantă nativă în Europa care creşte până la 150 cm înălţime; are tulpini cu frunze roşiatice și flori galbene. Se recoltează în perioada iunie-septembrie.

Se spune că a fost descoperită de către o bătrână care s-a rănit la mână şi neavând altceva prin preajmă şi-a pansat rana cu această plantă. Lovitura s-a vindecat foarte repede și de atunci iarba tâlharului este din ce în ce mai apreciată.

Această plantă calmează spasmele și durerile, este sedativă și cicatrizantă. Este folosită atât pentru vindecarea rănilor externe, a tăieturilor şi arsurilor, cât şi în cazul gastritei şi al ulcerelor gastrice.

De asemenea, conţine flavonoide, niște substanțe care protejează vasele de sânge și asigură organismului nostru un supliment natural de vitamina C.

O puteți regăsi în casulele Stomac Sănătos și crema Farederm cu aloe vera și iarba tâlharului de la Fares, remedii 100% naturale.

Dacă vă hotărâți să urmați un tratament cu pastilele Stomac Sănătos, trebuie să știți că eficiența acestora este comparabilă cu cea a medicamentelor de sinteză, lucru confirmat de evaluari clinice.

Se recomandă 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu aproximativ 15 minute înainte de masă, timp de 4-6 săptămâni.

Farederm este o cremă cicatrizantă recomandată în cazul leziunilor pielii, arsurilor sau dermatitelor. Se aplică de local de 2 ori pe zi, însă nu pe răni deschise.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.