miere
Cateva remedii naturale pentru imbunatatirea puterii de concentrare
19/11/2015
citeste articol
1
Cum scapam de buzele crapate?
19/11/2015
citeste articol
Untitled-1
Remedii naturiste pentru tratarea infectiilor urinare
21/09/2015
citeste articol
Untitled-1
Alimente pentru o piele frumoasa
23/07/2015
citeste articol

Cum scapam de buzele crapate?

1

Temperaturile scăzute nu aduc doar răceli de sezon, ci pun la încercare și zonele cele mai expuse ale corpului nostru: tenul, buzele, mainile. Buzele crăpate sunt o afecțiune pe care multe dintre balsamurile tradiționale nu reușesc să o combată așa de eficient precum ne-am dori.

Natura, însă, are remedii pentru orice problemă. Iată 4 pași simpli, care te vor ajuta sa scapi de buzele crăpate în sezonul rece și nu numai:

1. Exfoliază-ți regulat buzele! Un scrub din zahăr brun și ulei de măsline e soluția naturală care îți va face buzele moi și catifelate în doar câteva minute.

2. Acordă mai multă atenție în alegerea balsamului potrivit. Cele solide doar împiedică pierderea apei, nu și hidratează.

3. Amintește-ți că starea generală a organismului tău se oglindește și la exterior. Hidratează-te suficient, cu minim 1.5 l de apă în fiecare zi și bea cât mai multe ceaiuri. Alege-ți sortimentele preferate din gama noastră de ceaiuri bine meșteșugite: http://fares.ro/retete/retete-de-ceai-bine-mestesugite/.

4. Aplică pe buze comprese calde cu ceai de mușețel pentru a calma zonele afectate, care vor ajuta la îndepărtarea crustelor și înmuierea buzelor.

Comentarii

Produse recomandate

Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!