facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Natura este cea mai frumoasă și desăvârșită operă de artă. Nu există încă oameni care să-i cunoască toate tainele și care să nu tresară atunci când văd un peisaj deosebit.

Există atât de multe locuri frumoase care merită văzute, încât trebuie să facem o selecție și să alegem cu grijă pe care dintre ele vrem să le vizităm. Dar partea bună este că în natură vor exista tot timpul locuri care așteaptă să fie descoperite, iar noi vom avea mereu la ce să visăm.

Preocuparile noastre zilnice nu ne permit să ne bucurăm de natură atât cât ne-am dori. De aceea v-am pregătit un articol care să vă facă să uitați de problemele cotidiene. Haideți să admirăm împreună 16 dintre cei mai frumoși copaci din lume:

1. Acest rododendron este considerat a fi un arbust. Are 125 de ani și poate fi găsit în Canada. (Image credits: reddit)

1

2. La cei aproape 1990 de metri pătrați, acest Wisteria este cel mai mare copac de acest gen din Japonia. (Image credits: tungnam.com.hk)

2

3. Acești copaci din Noua Zeelandă cresc în forma pe care o vedeți deoarece sunt frecvent loviți de vânturile foarte puternice din Antarctica. (Image credits: Seabird Nz)

3

4. Acest copac este originar din Chile și Argentina, dar cel  din imagine se află în America, în zona Pacificului de Nord. (Image Credits: Drew Hopper)

4

5. Copacii din imagine pot fi văzuți în Irlanda și datează din secolul XVIII. În acest tunel impresionant s-au filmat scene din filmul Game of Thrones. (Image credits: Stephen Emerson)

5

6. Acest tunel de cireși înfloriți poate fi văzut în luna aprilie, în Germania, Bonn. (Image credits: Adas Meliauskas)

6

7. Acest arbore este bine cunoscut în zona Madagascarului, dar crește în zonele tropicale din întreaga lume. (Image credits: Salete T Silva)

7

8. Arborele Dragonblood (Sângele Dragonului) și-a câștigat acest nume de temut datorită sevei sale roșii care este folosită ca și colorant, ca lac pentru viori sau pentru diverse remedii populare. (Image credits: Csilla Zelko)

8

9. Acești copaci frumoși cu flori purpurii cresc în Africa de Sud. (Image credits: Elizabeth Kendall)

9

10. Acești baobabi din Madagascar sochează apă în trunchiurile lor groase, motiv pentru care sunt foarte utili pe timp de secetă. (Credite imagine: confitalsurf)

10

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri