×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ce poti sa faci cu pliculetele de ceai folosite

Pliculeţele de ceai sunt adesea folosite pentru infuzie, apoi aruncate. Pentru cei cărora le place să bea un ceai ocazional sau pentru băutorii înrăiţi, avem ceva nou să vă spunem: înainte să aruncaţi săculeţii, iată ce mai puteţi să faceţi cu ei!

Au grijă de ochii umflaţi

Ia doi săculeţi de ceai folosiţi şi pune-i la frigider. Odată ce s-au răcit, scoate-i şi aşează-i peste ochi. Acest fapt reduce umflăturile ochilor şi cearcănele.

Repară pielea

Atunci când ai stat prea mult la soare, ai vânătăi,  pielea inflamată sau te-a ciupit ceva, nu ezita să aplici pliculeţe folosite de ceai pe suprafaţa cu pricina.

Fertilizant natural

Dacă nu vrei să refoloseşti pliculeţele, le poţi folosi ca îngrăşământ natural. Ele sunt reciclabile şi ajută solul, datorită nutrienţilor pe care le conţin.

Calmează durerile de dinţi

Înmoaie un pliculeţ de ceai în apă caldă, apoi stoarce-l bine. Ai grijă să aibă o temperature suportanila, apoi aplică-l pe locul în care te doare şi lasă-l acolo o vreme.

Curăţă grăsimea

Ceaiul ajuta la îndepărtarea grăsimii. Aşa că poţi curăţa cam tot ce se murdăreşte în bucătărie cu câteva pliculeţe de ceai.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.