Ce gatim in weekend? – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ce gatim in weekend?

Ce gătim, ce gătim? Dacă n-aveți inspirație, v-am pregătit noi un meniu complet: supă cremă de morcovi, salată verde cu ton iar pentru desert – tartă de brânză.
Toate cele 3 feluri sunt sănătoase, obținute din ingrediente naturale.

1. Supă cremă de morcovi
Avem nevoie de 3-4 morcovi, o ceapă, o țelină mică, 2 roșii, 2 linguri de ulei de măsline, pătrunjel din belșug, un pic de sare și piper.
Cum preparăm? Curățăm morcovii și ceapa și le punem la fiert cu un praf de sare. Decojim roșiile și le dăm pe răzătoare. Pasăm totul cu blenderul, le mai punem la fiert pentru 10 minute, iar la sfârșit adăugăm ulei de smânână și cât mai mult pătrunjel.

1

2. Salată de ton
Avem nevoie de ton, un ou fiert, prumb, ardei gras, roșii, castraveți, salată verde și verdeață după gust (rucola, pătrunjel,ceapă verde sau orice altceva vă place) și lipii.
Cum preparăm? Trebuie doar să amestecăm ingredientele in cantitațile pe care le dorim și să le așezăm pe o lipie.

2

 

3. Tartă de brânză
Pentru aluat avem nevoie de 12 linguri de făină, un gălbenuş, 2 linguri de ulei, o lingură de oţet, o ceaşcă apă rece, oun praf de sare, 250 de grame de unt; pentru umplutură – două ouă, 500 g de brânză dulce și 100 g de zahăr.
Cum preparăm? Se tapetează forma, se jumătate din aluat, umplutura, apoi a 2-a parte. Se lasă la cuptor pentru o oră. O puteți servi cu fructele preferate – noi am ales fructe de pădure.

3

Vă dorim poftă bună și un sfârșit de săptămână liniștit!

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.