×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Apa cu lămâie – 5 beneficii

  1. Ajută digestia

Apa cu lămâie este un remediu eficient pentru tulburările digestive. Începe ziua prin a bea sucul de la jumătate de lămâie cu o cană de apă, pe stomacul gol. Fă-ţi din asta un obicei şi vei observa cum problemele tale digestive vor dispărea.

  1. Întăreşte sistemul imunitar

Sistemul imunitar protejează organismul, combătând bolile. Apa călduţă cu lămâie are proprietăţi anti-bacteriene şi anti-virale, care distrug bacteriile, ciupercile şi virusurile.

  1. Te simţi grozav

Dacă îţi începi dimineaţă cu un pahar de apă şi lămâie vei avea o stare de spirit bună datorită vitaminei C, care este un remediu natural antistres.

  1. Diuretică

Apă cu lămâie previne infecţiile urinare. Pentru că este diuretica, băutura stimulează urinarea şi prin urmare, elimina bacteriile din tractul urinar. Este recomandată şi în cazul pietrelor la rinichi deoarece acidul citric are proprietatea de a le dizolva.

  1. Te ajută să slăbeşti

Apa cu lămâie este recomadata în multe diete datorită faptului că accelerează metabolismul şi astfel, caloriile se ard mai repede. De asemenea, lămâia conţine fibra pectin, care reduce pofta de mâncare.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.