×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Abonament la frumusete

Ați auzit vreodată o femeie că nu-și dorește să fie frumoasă? Nici noi. Iar dacă este un subiect despre care femeile nu se satură niciodată să discute, acela este „frumusețe”.

Dar ce înseamna să fii frumoasă? O definiție desprinsă din dicționar ar fi următoarea: Ansamblu de calități care desfată privirea sau auzul. Însă știm cu toții că frumusețea este mai mult decât atât, și chiar dacă nu poate fi explicată, se simte.

Iată 3 lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când ne dorim să fim frumoase:

1. Privirea este probabil cel mai frumos lucru din lume. Pentru că ochii transmit sentimente, iar noi, chiar dacă nu recunoaștem întotdeauna, suntem ființe sensibile. Ochii sunt cei care ne trădează emoțiile, și tot ei decid în fiecare dimineață când ne uităm în oglindă dacă arătăm bine sau nu.

Iar pentru a fi frumoși, trebuie să ne asigurăm că sunt sănătoși. Și cum Vitamina A joacă un rol foarte important pentru vedere, trebuie să consumați fructe și legume precum morcovi, urzici, afine sau fructe goji. Vitamina A naturală poate fi găsită și sub formă de capule care conțin toate ingredientele de mai sus. Acordă-le mai multă importanță, iar ochii tăi îți vor zâmbi mai des.

2. Se spune că „frumusețea vine din interior” și nu de puține ori ai observat că dacă te simți frumoasă, și cei din jurul tău te vor considera la fel. Dacă analizăm momentele în care arătăm cel mai  bine, constatăm că starea noastră psihică este și ea cel puțin la fel de bună. Nimeni nu se simte frumos atunci când e supărat. O atitudine pozitivă și încrederea în sine ne fac frumoase.

Soluția? Relaxează-te! De la o baie parfumată sau un masaj cu uleiuri esențiale până la o cană de ceai savurată la momentul potrivit,  oferă-ți zilnic o mică plăcere, care să-ți stimuleze frumusețea fizică și cea interioară. Iar în serile acelea de neliniștite care nu uită să ne viziteze din când în când, puteți folosi capsule Antistres, obținute doar din ingrediente naturale.

Veți vedea că foarte curând veți începe să culegeți roadele.

3.  Frumusețea interioară este o calitate excepțională și de apreciat. Dar frumusețea fizică are și ea rolul ei, deloc de neglijat. Se spune că este cea care trezește sufletul la viață. Recunoaștem o femeie frumoasă după felul în care merge, după naturalețe și pielea catifelată, și nu în ultimul rând după siluetă. Da, silueta, acea problemă care ne dă multe bătăi de cap.

Dacă te-ai hotărât că vrei să slăbești, adu-ți aminte că scopul unei cure de slăbire este să te facă să te simți mai bine, nu să te îmbolnăvească. Fixează-ţi un obiectiv, alege cea mai bună perioadă pentru a slăbi şi optează pentru un regim care să fie adecvat ritmului tău de viaţă. Iar dacă ai nevoie de ajutoare, îți recomandăm doar la ceaiurile și produsele de slăbit naturale. Vei vedea că atunci când sănătatea și natura se combină, frumusețea vine de la sine.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.