facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Ceaiurile sunt o bucurie peste tot în lume. Nu există limite pentru bogăția de plante, fructe, mirodenii și combinațiile de arome. În fiecare colț al pământului, din cele mai vechi timpuri, arta ceaiului se manifestă în cele mai savuroase moduri.

Vă invităm să faceți cunoștință și să vă bucurați de aceste 6 rețete speciale, cunoscute și apreciate în toată lumea:

1. Ceai natural din 7 plante

Florile de hibiscus, scorţişoara, fructele de măceş, roiniţa, vanilia și uleiurile esențiale se împletesc armonios în acest ceai pentru a vă încâta simțurile și a vă înveseli ziua.

Într-o seară de vară, când stelele strălucesc iar visele par să prindă apă, prepară-ți o cană din acest ceai și lasă-te purtat de cele mai plăcute amintiri.

2. Ceai natural cu lămâi verzi și portocale

Nimic nu se compară cu plăcerea de a-ți începe dimineața cu un ceai vesel și energizant. Lămâile verzi și portocalele te vor înviora și îți vor face diminețile mai calde. Ce-ți mai rămăne de făcut pentru o zi perfectă este să te bucuri de toate lucrurile mărunte care îți ies în cale.

3. Ceai negru

 Umbla o vorba în trecut care spunea că această bautură este licoarea zeilor, pentru că întinerește. Povestea ei  începe acum 5000 de ani, iar de atunci se bucură de multă prețuire, pentru că pe cât este de gustos, pe atât de sănătos. Savurează-l dimineața și încarcă-te cu energie și gânduri bune pentru întreaga zi!

 4. Ceai verde cu lămâie și vanilie

 Imaginați-vă o floare de vanilie. Ba nu, un arbore întreg plin cu flori de vanilie. Cam atât de delicat este gustul acestui ceai.

 Savoarea exotică a vaniliei se completează perfect cu aroma proaspătă și energică a ceaiului verde. Iar lămâile fac din ceaiul nostru unul desăvârșit. Iar secretul lui este că te face să te simți special. Savurează-l alături de cineva drag!

5. Ceai verde

 Se spune despre ceaiul verde că a fost descoperit de un împărat pe când se odihnea sub un arbore de ceai sălbatic. Și că i-a plăcut atât de mult încât din acel moment a început să îl ofere tuturor oaspeților care îi călcau pragul.

În zilele noastre, toată lumea a auzit despre ceaiul verde și cu toții știm că nu este o simplă băutură care poate fi consumată într-o după-amiază fără activitate: este sănătoasă, energizantă și răcoritoare.

Savurează-l ori de câte ori ai nevoie de un moment pentru tine!

6. Ceai de roiboos

 Ultima noastră propunere de azi este ceaiul de roiboos. I se mai spune și ceai roșu, datorită culorii rubinii care îl face atât de apetisant! Fiecare ceașcă de ceai este ca un răsfăț delicat, pentru că gustul său fructat și parfumat te face să zâmbești. Așează-te confortabil în canapea cu o cană de ceai în mână și uită pentu un moment de toate lucrurile rele din viața ta.

 Vă invităm să le savurați și să împărtășiți cu noi impresiile pe care vi le-au lăsat. Iar dacă aveți întrebări, vă vom răspunde cu drag.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri