facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Răceala are un obicei foarte neplăcut de a ne aduce pe lângă nas înfundat, dureri de cap, ochi înlăcrimați și strănuturi, un alt simptom neplăcut și destul destul de longeviv, numit tuse.

Aceasta obişnuieşte să stea pe capul nostru de la una până la 3 săptămâni şi, ca orice musafir nepoftit, este iritantă și nu ne lasă să ne odihnim. Din fericire, există remedii naturiste care o pun pe fugă mult mai repede.

1. Ceaiurile din plante medicinale sunt cel mai bun aliat împotriva tusei! Călduţe, calmante, reconfortante, ele ajută la fluidizarea secreţiilor şi eliminarea mucusului. Vă recomandăm infuziile de cimbrucimbrişorbusuiocteipatlaginălemn dulce şi de lumânărică. Dacă tusea este seacă, vă recomandăm plămărică sau de levănţică.

2. Să nu uitați de miere! Aceasta, în amestec cu tinctură de propolis întăreşte sistemul imunitar.

3. Vă mai pot fi de ajutor uleiurile esenţiale, precum cele de mentă sau eucalipt. Le puteţi folosi pe o batistă pe care să o puneți sub pernă la culcare, sau în apă, atunci când faceți inhalaţii cu abur.

4. De asemenea, sucul de morcovi este foarte sănătos pentru organism și se pricepe să alunge tusea.

5. Un leac din bătrâni e cel cu ceapă şi miere. Se taie o ceapă în felii, se adaugă peste ea câteva linguriţe de miere şi se lasă peste noapte. A doua zi se iau câte două linguriţe din sucul format, din două în două ore.

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri