×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

3 alimente care te fac mai fericit

Felul în care ne alimentăm are un efect imens asupra stării noastre psihice. Iar pentru a funcționa corect, organismul nostru are nevoie de o mulțime de substanțe hrănitoare pe care le putem obține din alimentație.

Iata 5 alimente care contribuie la starea noastră generală de bine, făcându-ne să ne simțim mai optimiști și mai bine dispuși.

1. Spanacul

Spanacul contine acid folic. Acesta ne ajută să ne concentrăm și înlătură stările depresive specifice persoanelor care nu au această vitamină în organism. De asemenea, îmbunătăţeşte memoria și alungă stările de anxietate.

2. Somonul

Somonul conține Omega 3, niște acizi grași esențiali care nu sunt produși de organism, putând fi asimiliați numai din alimente. Lipsa acestora conduce la depresii și dereglări psihice.

3. Bananele

Bananele conțin triptofan, o proteină pe care organismul nostru reușește să o transforme în serotonină – hormonul fericirii. De asemenea, acestea conțin magneziu, cunoscut pentru faptul că reduce stresul.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.