Bitter “Herba Dacica” – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Bitter “Herba Dacica”

Ceaiuri

Fares are o tradiție de peste 85 de ani în producerea şi prelucrarea plantelor medicinale. Ceaiurile şi tincturile sunt dintre cele mai cunoscute remedii, alături de siropuri şi uleiuri esențiale.

Bitterul “Herba Dacica” este un tonic cu o rețetă foarte complexă. Acesta conține peste 40 de ingrediente, demonstrând nu numai știința, ci şi arta de a le combina în cantitățile cele mai potrivite.

“Herba Dacica” conţine plante tonice digestive, depurative, cu acţiune antispasică, antiinflamatoare, antialergică, cicatrizantă, antimicrobiană şi protectoare a mucoasei gastrice. În plus, conţine uleiuri esenţiale de cuişoare şi din fenicul, flori de lavandă, bogate şi ele în uleiuri esenţiale.

Această reţetă atât de complexă are şi efecte deosebite cu indicaţie în: digestie lentă, inapetenţă, dischinezie biliară, indigestie, balonare, constipaţie, colici abdominale, parazitoze şi acestea numai pentru problemele digestive.

Bitterul “ Herba Dacica” se administrează câte o linguriţă la 100 ml apă sau ceai, de trei ori pe zi, înainte de masă.

Dr Luminiţa-Natalia Sârca

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.