facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-06-21
Vizualizari: 633
Comentarii: 0
Biosept spray de gât eficient în profilaxia virozelor respiratorii

Biosept spray de gât este un preparat natural din 7 plante medicinale,10 uleiuri esențiale și extract hidrogliceric de propolis, cu efect antiviral, antiinflamator, anestezic local, indicat pentru profilaxia virozelor respiratorii și pentru combaterea durerilor de gât din viroze, laringite, faringite, rinofaringite și amigdalite.Biosept A30 spray pentru gat

Eficiența produsului Biosept spray de gât, a fost confirmată de medici de familie. S-au administrat 1-2 pufuri de 3 ori pe zi, după mese, timp de 10 zile, în scop profilactic față de virozele respiratorii.

S-a constatat că Biosept spray de gât a fost eficient pentru prevenția îmbolnăvirilor în 95% din cazurile în care s-a intrat în contact cu persoane cu viroze respiratorii. Produsul a oferit protecție comparativ cu alte situații în care a fost crescută frecvența virozelor respiratorii în 85% din cazuri. Confortul la nivelul gâtului și faringelui a fost mai crescut, comparativ cu perioada anterioară folosirii spray-ului la toate persoanele monitorizate. Biosept spray de gât s-a dovedit eficient pentru reducerea frecvenței faringo-amigdalitei în 95% din cazuri. Efectul s-a instalat rapid, de la primele administrări. Produsul a fost bine tolerat. Are gust plăcut, produce o senzație de confort și prospețime la nivelul gurii și gâtului. Poate fi utilizat și la copii de la vârsta de 3 ani.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri