facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-06-25
Vizualizari: 531
Comentarii: 0
Biosept și Biosept forte, antivirale naturale

Biosept și Biosept forte sunt două produse naturale, cu eficiență dovedită clinic,  indicate în caz de infecții și inflamații respiratorii de cauză virală. Ele sunt diferite ca și compoziție, dar acționează sinergic în aceeași direcție. Din experiența noastră, asocierea acestora are un efect rapid de eliminare a virusurilor din căile respiratorii și de reducere a simptomelor bolii. A21 solutie Biosept Forte

Biosept capsule are în compozița sa pulberi și extracte din plante medicinale cu efect antiviral, antifebril și antiinflamator: frunze de măslin, lichen de piatră, extract de scoarță de salcie, muguri se plop și cuișoare. Se administrează de la vârsta de 6 ani, și poate fi folosit și de persoane care au gastrită, ulcer sau sensibilitate la nivelul stomacului, fiind complect neiritant gastric și lipsit de efecte adverse.

 Biosept forte capsule moi are în compoziție uleuri esenţiale pure cu acțiune antivirală puternică și rapidă: ulei esențial de roiniță, copaiba, rozmarin, palmarosa, niaouli, mentă, tămâie, scorțișoară și  ghimbir. Se administrează adulților și copiilor peste 12 ani, dar nu se recomandă persoanelor care suferă de ulcer gastroduodenal, gastrită acută şi reflux gastro-esofagian sau hiperaciditate, care pot apela însă la Biosept capsule. Există și Biosept forte soluție, care are aceeași compoziție, dar fiind sub formă de picături, se poate administra și copiilor de la vârsta de 3 ani, combinat cu miere sau sirop Biosept.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri